Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo djetinjstvo kada auta na trg nisu smjela ni prici, osim dostave
I dostava je bila do 9h ujutro i to je to...
aferim Efendiću, mislim da 2022. imat će 5 zastupnika u skupštini KS pored 1 trenutno a Stranka Za BiH stojati bolje od sdp-a i našista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dozvolili ste promet gdje nikad nije predviđeno da bude prometa!!! Nenormalno. Znate li koliko male djece živi u tim fazama?!? Znam to, imam rodbinu tamo. Prvi oboreni pješak ide na dušu načelniku i općini!!!
a niko da pita rumenka kada će konačno riješiti javnu rasvjetu ispred i oko OŠ Meša Selimović, koja je prilično jadna, meki stubovi ne rade godinama, a ma drugoj strani trga, kod džamije sve blješti- napravi i kod škole dobro i kvalitetno kao kod džamije!!?
Ovo su imena štetočina koji su lobirali kod rumenigea: Namik Hajdarević Velid Tvrtković Tarik Zolotić Zikrija Čamdžić Ima ih nekoliko i ovo je dovoljno za stub srama.
Predlazem novinaru da dodje u c fazu i pita gradjane sta misle a ne poslusnike
lijepo ljepo
Jest ako si skoro šljegao sa sela
Samo je pitanje dana kad ce se na tom istom trgu okupiti gradjani da sprijece vec dogovorenin 12 zgrada po 18 spratova, Tibra 3, ali sa dvosobnim stanovima od 35m2 bez prozora kako stanovi bili dostupni mladim bracnim parovima a i da im ne ulazi smog u stambeni prostor…
Ne miniraj projekata ja spremio pare za dva, treba mi za stan na dan.
Hoće bit lijepo, svaka čast Semke
Kako ja mrzim kad bez estetike rokaju ovaj asfalt
Rumeni zna samo asfalt da postavlja jer uredno se ugrađuje u tamponu i debljini asfalta