Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo i jeste terorizam, terorisanje uznemiravanje gradjana. I u skladu sa tim treba i kaznjavati.
Iskace mi na dr. mrezama videa klinaca iz kafica uz opis lupam vidite koliko smo zalosni kada stigne dojava o bombi. B. tina je iz raja izasla. :) Ne mislim da je sve povezano, ali na sve sto se desava takvo ponasanje treba najstroze kazniti.
Pokazuje svu nemoć i nespremnost policije,..dijete od 14 godina dvojicu policajaca onesposobi.
Eto ti policije,tuzilastva i drzave,bas su jaki kad maloljetnoci mogu dovesti do kolapsa citavog grada
trojkasi gube vlast pa su dobili od kolonizatora zadatak da nas predstave kao nesigurne te stoga da nas zatvore u geto rezervat da se na miru formira hzhb. neće moći !
Hahaha I sto je bilo kad si se probudio? Da ti se Sebija nije ukazala
glupoci i degenerizmu ovdje mema kraja. Cim je "dojava" to znaci da bombe nema, jer da je bomba stvarna, ne bi bilo dojave. Bit toliko glup i vjerovati "da dobri gradjani" koji su slucajno otkrivi "veliki plan teroriste" dohavljuju anonimno... Koja ste vi smijurija. Jedino sto trebate raditi kod tih dojava je uloviti pozivaoca, jer to je jedini terorizam koji je tu napravljen.
Ovakvih dojava nema u RS i Hercegovini. Sve je jasno, ko iole misli glavom
Pokazuje svu nemoć i nespremnost policije,..dijete od 14 godina dvojicu policajaca onesposobi.
Pokazuje svu nemoć i nespremnost policije,..dijete od 14 godina dvojicu policajaca onesposobi.
Zašto ovakvih dojava nema u Hercegovini? Zato što su se Čović i Dodik udružili protiv Bošnjaka, uz pomoć Rusije. Svima je to jasno osim servilnoj Trojci
Samo da nam jos ti tako bistar objasnis dojave o bombama u nasim skolama i ko je nagovorio onog malog u B. Krupi evo strpljivo cekamo. :)
Svoje dvoriste počisti pa o drugima pricaj
Razlika izmedju zapada I Nas je sto se na zapadu tacno zna u kojem dijelu Grada su kriminalci, a u kojem dijelu su obicni gradjani. Na zapadu je kriminalac u kriminalu. Ovdje kod Nas s druge strane kriminalci su izmjesani sa obicnim ljudima, komsije su obicnim ljudima I prenose tim istim obicnim ljudima svoju negativnu energiju. I nazalost ti isti kriminalci su svojim sarmom, a ne svojim intelektom I sposobnostima dospjelingdje Jesu, pa imamo drzavu kakvu imamo.
Tta I on u prdekanu 10godina. Ako neće u prdekanu izvoli prodaj stan, kuću I plati odatetubpoliciji, aerodromu, aviokompanijma, kaficima, svima
Bas me zanima koja li stranka stoji iza ovoga i pokusava unijeti destabilizaciju u drzavi i drustvu i da se vladajuca stranka etiketira kao nesposobna
Vrijeme će pokazati ko su nalogodavci , kome smeta enorman rast broja putnika u Sarajevu.
Kad će vlasti u BiH krenuti u obračun sa kriminalom!? Šta još treba da se desi!?
Aerodrom Sarajevo bilježi rekordan broj putnika.Nekome to smeta?
Šta ima nama iz Sjeveroistočne Bosne, Krajine,Hercegovine smetati???? Šta mi imamo od tog kokosinjca?
kao i sve do sada, a i vi i dalje nesposobni kao i do sada
Ovo je kab irijevo maslo, i njegovih u z p drugova.