Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narednih 6 mjeseci je kljucno.
Gazde trebaju same da odluče žele li lokali biti za pušače ili nepušače. Niko ne tjera nepušača da ide u lokal gdje su pušači i obrnuto,sve ostalo je zločin diktatura i nametanje.
Upravo tako, to je pravilo u mnogim zemljama svijeta. Lokali gdje je dozvoljeno ili nije dozvoljeno pušenje. Nepušači idu u svoje lokale, pušači u svoje i Mirna Bosna ..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pošteno. Odvojite pušački dio od nepušačkog. Gdje se hrana služi nema pušenja. I ja je volim zapalit ali vrijeme je da se uvede neki red.
Prijavljujte komentare ovih debila sto psuju. Kako klix dopusta ovo
Pa do kad vise davati po 6 mjeseci, kad cemo vec jednom primjenjivati zakon..
Ma to je najbitnije. znaju li gradjani BiH da su higijenska sredstva jeftinija u Njemackoj i Austriji nego u BiH gdje je plata 4 puta manja. Kako ??? Do 70% jeftinija. Puter 2€. KAKO ZASTO
Ehhh kakvo je vrijeme došlo ..ako si pušač psuju te i pljuju ..ako si LGBT tepaju ti 😂😂
zar nisu do sad trebali
Meni smeta jedino u lokalima gdje se hrana posluzuje. Ostalo nije trebalo dirati...
popus.ite i bice dobro.
Neka o pušenju ili ne pušenju odluče gazde. Logično. Ali ako ti je lokal za pušenje nitko mlađi od 16 godina se ne smije zateći u tvom lokalu inače ti ide ogromna kazna. Ako netko izgleda mlađe od 16 a nemože dokazati da je stariji jer nema osobnu, nemože ući i gotovo. Znači roditelji s djecom ti neće zalazit pa vidi jel ti se isplati.
vrh
Na sve se ljudi naviknu pa ce i na zabranu pusenja. Kad se vec zabranjuju razne negativne pojave u drustvu bilo bi veoma korisno zabraniti svako reklamiranje kladionica!
Da kojim cudom i imaju/naprave odvojene prostorije, skoro uvijek su odvojene samo vratima kroz koja opet ulazi dim tako da nema nikakve vajde od nepusacke prostorije.
Opet 6 mjeseci????????
ma nista od toga, cao
a šta je sa onima koji puše ekološke? :(
Kupite iqos i rijesen problem
Smijurija, 500 KM do 1.500 KM za vlasnike.