Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se ja sjecam, Radonjcic je trebao biti pritvoren, umjesto ovog uzdizavanja bagre po vijestima......ma svu trojicu na vjesala
Radoncic jedini od ove trojke nebi trebao bit pritvoren...
Na most!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaze Covic cini mu se da su rstjerali crne oblake iznad BiH, njemu se cini, a ja kazem, najveci crni oblaci iznad nas ste upravo vas torjica plus Dodik
Fali duduk i pravo ih ba na robiju
Duduk ima svoje da mu presude - mi ćemo svojima doći glave!
A koji su to zadatci gospodo? Pljacka naroda, prodavanje laznih interesa i slicno ? Dajte nam jednog lopova na vlast mozda se nekad i zasiti a ne ovakvu vlast sa hiljadama njih, ovako im nikad nece biti dosta.
Tolike godine nas zajebavaju ova trojica i opet ih ljudi gledaju, slusaju, gotive ih, nazivaju ih idolima.. Mi smo definitivno nenormalan narod.. Pa u svakoj iole normalnoj drzavi bi drzavni sudovi preispitali prvo imovinu a onda djela ovih lopova.. Gledam Radoncica , kum najvecem narko-dileru na Balkanu, i u njega da se narod uzda... Cirkus..
Od ovih njuski se covjek samo ukaki . Ovaj zucov je nesto i vrijedio dok se nije uhvatio najvece krhotine , gusinjskog scepe . A ni ovaj oceraputani soko ne zaostaje puno iza ove gusinjske psine .
"Za OSTALO smo se dogovorili, da nejma preglasavanja", što znači da niti glasanje, kao najprostije pravilo, za Čovu ne važi, jer mu ne odgovara. Pa šta bi moglo da mu odgovara. Ništa, pa niti ustav, niti ustavni sud, isto kao i Dodiku, sa kojim skupa do detalja razmatra i blokira sve kako bi da razvale. ovu BiH, iako BAKIR ZNA, da je to protivno odlukama cijele MZ i da je ista na strani cijelovite i funkcionalne BiH, opet se zna i vidi, ko popušta i vodi zemlju u nestanak, a koja strana osvaja.
Da bogda sva trojica ovih kretena docekali pa zivljeli mjesec sa 218 km i sve rezije od toga placali a i njima neko ovako davao lazna obecanja i nade za tamnu i crnu buducnost.
Ovaj Covic izgleda kao najveci gospodin medju njima.Onako realno,bez obzira na nacionalnost. Fahro original shaner,Bakir se postarao i poguzvao ka jufka.
Ja mislim da Bakiru traba sudit za veleizdaju, pa tek onda za sve ostale njegove kriminalne radnje
Bitno je Covicu da je sacuvo kladionice da i dalje rade kako im volja a sto se tice Hrvatskog naroda i njegovih prava sva su sazeta u pitanju kladionica glavnom izvoru finansiranja Hdz BiH.
do juce smrtni neprijatelji a sad najbolji pajdasi...do juce avaz pun sranja o SDA i Bakiru a vidi sad samo rijeci pune hvale politika je kurva najveca a ovo su najvece muske prostitutke
mrsh s vlasti stoko a ovi sto glasaju za njih iz nekih licnih interesa da Bog da ih ubolo june ili ti ga krme
i Avaz vise jok citat... Fahro pise i blati ko njemu ne odgovara
Kako bih volio da mogu prvi prokomentarisati ovakve vijesti!
Sastanak se završio zakletvom: AKCIZE GRAĐANIMA DA, PDV KLADIONICMA NE ! Time su otvoreni temelji za izgradnju autoputa preko teritorije HR HB a novcem Bošnjaka ( naravno ne i onih i Sandžaka , Fahrinih glasača, tako da ni oni nisu na gubitku !)) Pozivamo SIPU i državno tužilaštvo da odmah uzme snimak sastanka radi pljačke BiH u iznosu od nekoliko milijardi KM ! A ovo odustajanje od PDVa hrvatskim kladionicama sam najavio još davno kao preduslov za bilo kakve razgovore Čovića sa Izetbegovićem.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/37198/zavrsen_sastanak_federalne_trojke_zbog_mira_u_kuci_sda_odustala_od_novog_zakona_o_kladionicama.html
DOLAZE PARE VALJA SE RASTALIT
Od Vasih dogovora kontejneri od smeca bivaju sve vise posjeceniji i jedino oni profitiraju jer se slabije pune a brze prazne
Trebali ste zvati i Dodika,pa da priznate javno da ste pljackasi.
Ništa, novo, treba im poslati Konstantina!