Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je bilo produktivno hahahahahaha
Izdajnik njiva Niksic je potpisao dodatnu etnicku podjelu BiH u Mostaru i dao upravitelju logora Covicu (Kordicev istomisljenik i jaran) izborni zakon kojim se cementira aparthejd sistem gdje vecina od 51% gradjana BiH nece imati mogucnost demokratskog glasanja. Ovo se mora sprijeciti, izaci, blokirati sve i traziti prijevremene izbore. Ne smije se cekati 2026, tada je kasno.
naravno sa su izignorisali kad do sad nista nisu uradi li sta da kazu narodu osim da su nametnuta vlada stranaca koja ne zna kako i sta dalje.
A gdje je Ramo...
Neke na tamo njive....mic, mic...
A vi novinari fino u taxi po cetvorica bez da se iko gura
A mi imamo voz.,ups nemamo i to su nam uzeli.
A vi novinari fino u taxi po cetvorica bez da se iko gura
Pa dobili instrukcije šta trebaju raditi. Sad nije lako izaći pred novinare i reći šta moraju raditi. Znači sve što su obećavali je šarena lađa. Zbog stranaca i njihove želje da izbace SDA iz vlasti, narod je u drugom planu. Skoro 8 mjeseci prošlo od izbora a oni i sad sklapaju vlast i tapkaju u mjestu. Dok oni sklope vlast u tom će proći 4 godine najlakše uzetih para...
Kad ovi pregovaraju sa covicem unaprijed znas da su mu ispunili svaku zelju, nema tu nikakvih pregovora zapravo
Koga predsavlja ovaj lik za koga niko ni glasao?. Covjek koji je osvojio 3500 glasova ?. Strašno.
MARFI, SATLER, ŠMITLER I OTPADNIČKA TROJKA NI U HILJADU GODINA SE OVAKAV NEMORALNI OLOŠ NE ISKRISTALIŠE NA JEDNOM MJESTU - ETO NAMA SE TAJ PEH BAŠ SAD PODREPIO KAD SU OKOLNI DUŠMANI NAJGLASNIJI.
Setinja, svaki od njih po dvije gorile i limuzinu od 100 milja... A narodu batura i glabaj
Jesul popili kafu??
Sta ce rec..bolje da suti Niksic nametnuti aka 5k glasova, sve je vec receno...IZDAJA
Vidi Čovketa i ciničkog podmuklog osmijeha, a Neko se zacvenio ko paprika, kao da mu ga je neko ućerao (najvjerovatnije i jest) a Zdenko ozbiljan namrgođen sa aktivnom u ruci i anonimus žujka upiшki se od uzbuđenja.
Jadnici nisu u stanju funkcionisati bez stranaca.
Poglavnik naredio nema razgovora sa novinarima i Smoto NN bespogovorno poslušao. Izdaja se servira javnosti na kašikice.
Samo neka rade... Ako ce sj** blokatore i rijesiti probleme, ne moraju nista ni govoriti. Bitno je da pometu Dodika 👏👌
Smoto NN pristao na deal sa Čovićem. Njiva Čoviću - Vukoju u Ustavni sud, a Čović bira Trojkaše za partnera Hercg. Neretvanskom kantonu.