Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo Isak na celu koliko protiv nasilja a on tri puta osudjivan zbog nasilja i optrebe oruzja,jebem te Bosno na sta si spala.
Nema ovdje promjena bez revolucije! Sve ovdje treba promijeniti iz temelja!
Hoće li ko zovnuti građane na proteste zbog rušenja pola Dejtnoskih stubova države BiH, ili zbog masovnog i nasumičnog hapšenja boraca Armije BiH? Neće niko! Jer posljednja stvar na koju se Bošnjo pali jest država. Njemu je najvažnije da su Ambasade i sh. Komšije zadovoljni sa njim - a to što će on propasti - pa to svakako nije njegova briga. On je radije tu brigu prepustio tzv. MZ.
Bošnjački FGR aktivisti će za sve živo izvući hiljade (glupih) ljudi na ulice - bilo to zbog nekoliko šamara ili ubistva jedne žene. A ovamo kad ti sruše pola Dejtona i država ti visi na ivici provalije - a to znači da ponovo može doći do ubijanja desetina hiljada tvojih sugrađana i da pola njih može biti natjerana na egzodus - e za ove stvari FGR Bošnju ne možeš izvući na ulicu. Jer se on stidi šta će u tom slučaju reči (licemjerne) Ambasade ili sh. dušmani.
Izašli naši političari da se operu, krojite zakone koji će ovako nešto spriječiti, okanite se šetnji.
Treba donijeti amandman na Ustav, kojim se dozvoljava posjedovanje i nošenje oružja građanima, poput II Amandmana Ustava SAD-a još iz 1791-e. I sasvim pojednostaviti proceduru za nabavku ličnog naoružanja. I ovako je 99,9% zločina počinjeno upotrebom nelegalnog oružja. Omogućavanje nabavljanja oružja građanima, daje im se makar šansa za odbranu od napadača. Dok samo kriminalci pucaju, nema nama napretka u pravdi.
ja cigana mogli su ulice zatvorit da fino prosetaju gradom..mogo je neko izletit na ulicu. Nek su oni zatvorili za LGTV kad je nastupalo tu
BRAVO IGORE!
Sta politicari i pisci otvorenih pisama koji su milione uzuli sa budzeta za nerad stoje u prvim redovima?
Koliko smo grohnuli kao drustvo kad nam politicari dolaze na proteste umjesto da se uhvate posla i mijenjaju zakone!!!
Bilo je lijepo vidjeti veliki broj muškaraca.
Pošteno
Gdje je onaj Magoda u prvim redovima
Samo kao u francuskoj,zapaliti jedno 50 novih bmw-a,50 mercedesa
bravo
Sve je ovo uzburkalo duhove, utjeralo strah u kosti ženama koje proživljavaju zlostavljanja, kad vide pogotovo koliko ih sistem ne podržava i ne štiti Šta će žena koja ne radi, nema primanja, jer joj on ne da da radi i da bide nezavisna, ima li ona šanse da se razvede i da dobije starateljstvo nad djetetom? Nikad! Zbog djeteta trpi i pati. Tu je korijen problema generalno.
zastitimo sandzacke snahe od robovlasnistva