Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super vjest. Treba nam što više biciklističkih staza. Ali ovo je vijest za neki lokalni sarajevski portal. Ako želite biti portal za BiH onda izađete iz svoje mahale.
Bravo sda. 👏👏
valjda izdrzi 11 dana
Supet…vidjet cemo kad se iscrta bicilisticka staza dje ce zavrsiti na prelazima, hoce li doci na spustene ili nespustene ivicnjake.
Ne mozete vi mene banovati koliko ja profila mogu napraviti 😘 Zasto klix ne izvjestava o masovnim protestima sirom BiH sutra u 16:30? Stoka placenicka a kao sloboda govora. Fuj, fuj, pu. Narode pridruzite se protestima, ovdje zakon samo za sirotinju vazi!
Hvala puno, trebalo vam je samo 3,5 mjeseca i meni svakodnevno usisavanje golemih kolicina prasine svugdje u stanu, o prozorima da ne pricam. Inace, ova je staza bila godinama razvaljena, dobro ste se sjetili, sad pred izbore...
Btw, mogli ste i kante postaviti 🙄
Kante nisu bili dio budzeta. One tek dolaze narednog izbornog ciklusa. To sam dobio direktno iz ministarstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vijest da je asfaltirano 600 metara, molim??? Joj đe' živimo
SUTRA PROTESTI MARIN DVOR U 16:30! SVI, SVI, SVI, SVI!
marin dvor?
et me
PRIKAŽI ODGOVORE (1)