Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E valja učiniti grad da liči na nešto, nakon 30ogodišnjeg urbicida zelene stranke. Tačno treba buldožderom rušiti ona rugla koja su nastala, zbog kojih sarajevo na kasabu liči
treba saditi drveće gdje god ima prostora
Idemo dalje 💪🏻
Obecanje ludom radovanju...
Sve ce to bosnjo unistit i zapisat, Zamisli bona da bosnjo i klupu razvali koja tu snaga treba a tek intelekcija pogotovu. Najveci problem u kasabi je sto kad se nesto napeavi niko to ne odrzava,l a kamoli da obezbjedi sredsta za odrzavanje.
"Sve do sada urađeno, bit će održavano. Trava će se kositi, pratit će se razvoj novih sadnica, stajališta će se čistiti i svakodnevno će se prazniti kante za smeće", istakao je Šteta. PA TO VAM JE POSAO ZA TO STE PLACENI RADI TE SAMO ONO ZA STA PLATU PRIMATE !
Operi te tramvaje klosari pokosi te uz prugu opero te ceste pometite uz ivicnjake Grad vam lici na deponiju ! Posadili ste par drveca i odma ste digli dronove i pravite Video !
Da li FBI,CIA,OSA moze doznati koliko kosta ova rekonstrukcija ,ipak je to novac građana.A projekat je potrebna i pozitivna stvar za grad svakako.
@Zujadin kakve veze ima Dom penzionera koji je uzgred receno privatizovan sa pojasom uz prugu?.Apsolutno nikakve.Vjerovatno se kupac ugovorom obavezao da to uradi i vjeruj mi Vlada KS / bez obzira koja stranka je formirala / nema i ne treba da ima obavezu prema tom pojasu.
Gledam na Č.Vili kako rade...10 kombija i bar 10 privatnih vozila naparkiranih po travi i oko gradilišta. Prvo unište i ono što valja pa onda rekonstruišu. Čudna logika.
Prodali ste drzavu sa ovim.
zakunite se