Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj botova sto fale asfaltiranje ceste
@uncas Veoma je lako biti nezahvalan i nezadovoljan necim i nekim jer si u dusi iskompleksiran,ali bas sve sto se uradi na podrucju Opcine Centar,jednostavno ne moze da sve ne valja i da vam sve ne odgovara.Preispitajte se vi u svojim glavama!Odlican naravno da je odlican projekat,super da nam je jos jedna ulica sanirana,ionako lomimo auta jer niko drugi ovome ne posvecuje paznju samo Centar i samo i jedino nacelnik Ajnadzic Nedzad!Koliko god vas to boljelo!
@uncas Opcina Centar koji god da je projekat pokrenula,i zavrsila ga je.Za pohvalu je da imamo jos jednu novu cestu,super uradenu i moderno zavrsenu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kao građanin opštine Centar ću podržati svaki projekat, pa i ovaj. Svaka čast gospodinu Ajnadžiću, jer je preporodio Centar.
Odlican projekat. Betanije je sada jedno od najljepsih naselja
Ovakve projekte svakako da treba podrzati,imamo dosta ulica cija je obnova neophodna i mnogo ce znaciti vozacima,a i pjesacima.
Pozitivno da se saniraju sve vaznije gradske ulice i radi na boljim i kvalitetnijim saobracajnicama,a samim tim popravlja i kvalitet zivota stanovnistva.
Svaka cast na obavljenom poslu i redovnim aktivnostima na rekonstrukciji lokalnih cesta kojima ce se povecati sigurnost kretanja svih ucesnika u saobracaju.
Modernizacija lokalne ulicne mreze je itekako pozeljna zbog njene dotrajalosti,odlicno da se redovno ulazu sredstva u poboljsanje stanja ulica u centru.
Dosta je ulica na podrucju Opcine Centar obnovljeno,odlicno da je sanacija i ove ulice bila uspjesna i da se privodi kraju.
Idemo dalje sve do medalje, opcina centar zajedno sa nacelnikom ide prva uvijek.
Tako se to radi u opcini svaka cast, red rad disciplina daju ovakve rezultate.
Za Opcinu Centar nema odmora, radovi se odvijaju kontinuiranom dinamikom, kako i treba da bude
Za nesto vise od dvije sedmice, svaka cast na brzoj realizaciji
Dobro je vidjeti da se radovi i zivot nastavlja, nekako mi je u vrijeme korona virusa sve bilo stalo, kada vidim da se radovi nastavljaju i zivot vraca u normalnu ima nade da ce i ovo sve proci
Svi projekti hvale vrijedni, bravo za nasu opcinu.
Opština Centar biljezi nemjerljive rezultate u pogledu razvoja i izgradnje. Svaki dosadasnji projekat je bio za pohvalu. Tako naša opština Centar prelijepo izgleda sa novim i asfaltiranim ulicama. Pohvale za dosadasnji rad, sa željom da nastavite i dalje. Centar prelijepo izgleda..
Vrijedan projekat ahahahahahahaha