Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CRNA HRONIKA je ravna INFORMERU bubaj piši pa šta god
Zato je i prate samo botovi i ovi što klikaju na "Your profile will be deactivated" :D
Pravo naoružanje OS BiH je u Turskoj nekad neko pametniji od sadašnjih vlasti je to dogovorio sa sultanom Erdoganom jer sve što je u BiH u OS meso bog rata moglo bi dvije polovine da završi u pogrešnim rukama.Npr. 8 helikoptera OS u Turskoj stoji već 25 godina to nije ni tajna i informacije su dostupne svakom mdiju i baš me čudi da to nikad niko ne objavljiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hocete reci da dronovi nisu oboreni ili da ih nisu imali pravo oboriti ili sta?
sto bi obarali kad nisu vojni, de procitaj do kraja post
Citas li ti ista osim naslova?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BiH netreba nikakva protivzraćna odbrana kojom komanduju sadašnje troglave etnoTOR strukture koje su uzurpirale vlast zahvaljujući što ne postoji zvanićni prevod DEJTONSKOG SPORAZUMA u kojem na engleskom jeziku stoji da vlast u BiH pripada rtima etnovjerskim skupinama i BOSANCIMA koje su etno nacijonalisti namjerno pogrešnim prevodom gurnuli u OSTALE.
to su zukanove kamikaze hahahah
Helez sprema najavu proizvodnje Patriota u domacim pogonima. Ni muha vise nece moci proci bez kontrole.
Zbog ovoga "Download free RAM" jos uvijek funkcionise kod nas
klin se klinom izbija... al .ebiga, politikom "jedna ulica - jedna dzamija" se ne gradi drzava.. sad je kasno za bilo sta.
Obarati nego šta!!!
OOOOO. TROJAAAANEEERIIIII. Oooooooooo. Neeermineee.
U pametnim zemljama bi armija bila informisana a da nije skinuli bi dronce ko lonce
Da smo čekali naredbe 92-e,.......
Ja mislim da se ovdje radi o tz.hibridnom ratu protiv BIH, zastrašivanje, nesigurnost u sopstvene snage, stvaranje panike, slabljenje morala,... sve mi ovo od nekud poznato, od koga šta mislite.
A šta je čovjek treb'o reć, da se dronovi lociraju i pilotima daju nagrade? Logično da ih je trebalo oboriti
Ne može se koristiti bojeva oprema jer bi došlo do ugroze civila, za ovo su zaduženi civilni organi koji moraju ustanoviti izvor signala. Vojska ne može koristit oruđa ne mogu vjerovati da je gospodin Zekan ovo izjavio.
Kakvi crni Mistral i Stinger da obaraju dronove....znate li koliko kosta jedan Mistral? Ili Stinger? Njima da obarate dronove koji kostaju 200 evra? Dronove uopste ne treba obarati vec prizemljavati i u tu svrhu preperucujem ruski Repelent. Ako je bas zelja da se puca onda boljeg sistema od Pancir SM za tuj svrhu nema. Ako hocete moderno opremljenu vojsku pratite sta radi predsednik Vucko.
sto ih ne skinete ... vas one.kakvi ste vi vojnici
dovedi m a m u da vidiš
Istina je da Vucic posjecuje ilegalne vojne kampove 37km od Tuzle.pogledajte na YouTube.
Da je ovo država ko što nije, ta zona bi imala zabranu letenja za sve, pa tako i dronove. Onog momenta kada bi dron prešao granicu, isti bi morao biti uklonjen a vlasnik pronađen, priveden na ispitivanje pod sumnjom na špijunažu i potom mu se napisala takva kazna da nebi imao za cigara a kamoli novog drona. Ali pošto je ovo miki maus država, možeš šta hoćeš. Kad mi sami sebe ne poštujemo, neće nas niko ni poštovati