Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezveze što je Vučić tema uopšte
Vuciceva borba za stabilnost i bezbednost drzave nije bespotrebna, upravo zbog vas iz federacije
Vučić je mnogo puta dokazao da stavlja Srbiju na prvo mesto, pa bi i u ovom slučaju sigurno reagovao ako bi bilo potrebe.
Vučić je lider koji je pokazao da ne prepušta ništa slučaju i uvek brani interese Srbije na međunarodnoj sceni.
Srbija je stabilna država zahvaljujući Vučićevoj politici, i ovakve tvrdnje samo pokazuju koliko je važno da se nastavi borba za bezbednost i stabilnost regiona.
Ako je Vučić bio meta ovakvog plana, to je pokazatelj koliko je njegov politički uticaj snažan i koliko je trn u oku nekima.
Vučić se dosledno pokazuje kao lider koji brani interese Srbije i njenih građana, pa bi i u ovom slučaju sigurno reagovao ako bi bilo ozbiljnih dokaza.
Dodik i Vučić se zajedničkim snagama bore za svoje građane i to ne odgovara ljudima protiv njih.
Ipak treba ispitati. Narod je uz njih.
Narod je uz Vučića i Dodika
Dodik uvek istinu govori
zato sto vide da mlati bezveze
Ove ozbiljne tvrdnje zaslužuju istraživanje kako bi se razjasnile okolnosti i utvrdila istina.
Ove ozbiljne tvrdnje zaslužuju istraživanje kako bi se razjasnile okolnosti i utvrdila istina.
A sto im dajete medijsku paznju, zbog stalnog objavljivanja gluposti o njima daje im se prevelika medijska paznja koju oni iskoristavaju a nisu vrijedni spomena