Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo...ljeto a vruce
Nishta to nije. Prepadanje naroda vam neche prochi.
nije tebi za racunarom. da radis na asfaltiranju vidio bi kako je. bije temperatura sa svih strana.
U Mostaru je kod nas pakao zivi ne moze se zivit
Kako nemoze a ti ziv i pises komentar.
ista boja i za 29 C i 35 C ?
Ccc,ima klimu
Nije ni ljeto kao što je bilo, svako malo nebo je prekriveno tim sivilom, kao naoblaka, koja spriječava sunčevim zrakama da se probijaju.. ("saharski pijesak")
Nije nego iz pustinje Gobe.
Postoji li igdje objasnjenje ovih meteoalarma i jesu li ikada urodili plodom kada su ih objavili? koja je uopste poenta?
Zastite ljude na gradilistime, prilagodite im radno vrijeme uz duze pauze da se sklone sa sunca, generalno ljude koji rade na suncu, vani, po citav dan. Ovo ostalo ce vec biti ok, bez brige.
Nista ovdje nije ekstremno. Danas su vijesti panike postale redovne, a ono, ništa.. Ljeto doslo. Napunite vi vode zivotinjama, i sve ce ostalo biti u redu, prezivjecemo.
a vodu nam zavrnuli
U svakom slucaju u jendoj kalendarskoj godini imamo najvise 3-4 mjeseca osuncanoga ljeta. Sunce znaci zivot za ljude, biljke, zivotinje. A ja ovdje gdje sam, ove godine sam vidio samo 2-3 dana Sunca i vedro plavo nebo. Ostalo su avioni i suludi projekat sakrivanja Sunca toksicnom dimnom zavjesom. Svi osvijesteni znace o cemu govorim, ostali ce podignuti glavu i pogledati redovno u nebo, te traziti odgovor na jos uvijek nezavisnim medijima, twiter-x npr.
Nek bude 60 ako hoce sta mozemo
Nema kraja glupiranju
Danas je svakako prvi dan ljeta i treba da przi.
ma de malo ugrijalo, izadjite na sunce, dobite malo boje i to je to.
Sreca pa zimus ugradi klimu, a rahatluka i miline.