Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanjite plate, savjetnike, dodatke na odvojen zivot, administraciju itd. Ima vas previse samo se nabijate s guza na guz, a nista ne radite. Ne skoluju se ljudi dzaba da bi bili ekonomisti i slicno. Treba znati raditi svoj posao.
ta ista opozicija dok je bila vlast u fbih je ukinula ponder Sarajevu i godisnje mu uzela preko 100 miliona KM iz budzeta.
Ne treba se sikirati,kanton se prošle hefte zadužio 49 mil kod domaćih banaka, tako da su plate sigurne do kraja 2024, u krajnjem slučaju 'ješćemo ' šine parkove, nove tramvaje,trole itd ako zagusti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prekinuta je isplata egzistencijalnim nadoknada za životno ugroženu boracku populaciju.
Cobani vode KS.
I moj stari je bio u ratu nikad nije dobio nikakvu naknadu, al vidim jedne te iste sto deru tako budzet hladno, da ne spominjem koji su ti vec ih znate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka daju mloodim uhljebima po 10 k...
Neka se obrate onome ko ih je instalirao,a znao je da neznaju!!
E cuj blagos se nama ko nam vodi i kroji sudbine u KS. Ko je vas sviju poznavao i useljavanje ce mu biti tesko.
Iskreno, Sarajlije su i zasluzile supalj kantonalni budzet ili budzet bez para, jer su sebi dozvolili ovu nakaradnu vlast.
Brini o svojoj rodnoj vuko..bini jer je Sarajevo za takve nedosanjani san.
Nermin se zaduzuje megalomanski,jer zna da ce izgubiti izbore i proci ko roker Radoncic
Trojka govori da se jos vise zaduzimo, kanton su toliko zaduzili ko niko do sad, koalicija SDA, SBiH i DF ako ne dodje na vlast sa trojkom jos vise tonemo u zaduzenja
Ponder treba biti vracen bar 50%
Vijest za nesvijest hahahhahahaa Bandic, pcelica devic. kockar dia kapidzic ahahhah ja jake opozicije
Kakva je da je,ukazuje na javasluk i rasipanje para iz budzeta.
I šta ćete riješiti na toj sjednici? Da idete u novo zaduživanje . Anonimus UK premijer, pa to je izrugavanje ljudskoj inteligenciji .
E ako je ljudska inteligencija pala na tvoju razinu crno nam se pise.
Gledaj samo ovih faca a na čelu plastični šaraf , pametnom dovoljno.
Goni glad iz Bosne . Nezasiti anonimusi , ratni dezerteri, nema šta se Bošnjacima kroz Trojku nije podvalio . Gdje je predsjednik GO NIP, Kovačević , pojavio se samo jedan put u javnosti , služi kao paravan Dini koji inokosno odlučuje o svemu ? Na vlasti su politički diletanti koji troše budžet na svoje plaće ,koje su u 2 godine podigli za 30 posto na 6000 a penzionerima 5 na 560KM.
bitno je da su trole nove, a moze se covjek i gladan voziti
Smanjen ponder KS raspodjele prihoda FBiH i to je razlog deficita.Ne moze KS ziviti na Racun drugih kantona.Smanjite rashode.
Trojaneri zadnji u ekonomiji, a prvi u mazijanju od gradjana
Trojaneri se razumiju u ekonomiju kao Mara u kriv C