Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijedic,Nihsic,Lipovaca sve "posteniji od postenijeg",kukala mu majka!!! Jad!!
posle Srebrenice,zar treba i jednom Bošnjaku nacrtati ko i šta je sdp?
SDA je prodala pola Bosne sumskim Srbima, SDA, to jest Aljo Zivkovic je prodao Hercegovinu kamenjarskim Srbima jos 1993. SDA je prodala Srebrenicu Radovanu, SDA je prodala Stolac Bobanu.SDA i Aljin mali Bake su srusili tuzbu protiv Srbije. SDA je prodala Sutorinu Crnoj Gori. SDA je prodala Neum i izlaz na more Hrvatskoj.Jel Bakir legao pod most, ili objavio rat, kao sto je obecao.SDA je prodala ovu drzavu I narod za fidzan drzavu oko Sarajeva, koju sad izgubili na izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bijedicu odradjujes dugove za vikendicu?
Pa eto nek se odrekne SDA kandidata da se ne rasipaju glasovi. Jednostavno.
Koje suplje da nisu e zasto onda u svim djelvima grada nema sda i sdp i ns vec su se podjelili da mogu uzeto sto vise vjecnika .. Suplje price
SDP je dotakao dno, ovo je slag na kraju. Nijaz se okrece u mezaru kad vidi sta su mu uradili od stranke. Dovoljno je da imas hamdiju kao clana i sve ti je jasno. Al hajd sta se moze, ionako za nas u mostaru sve ce ostati isto, hdz ce vedriti i oblaciti kao i do sad.
Zar ovaj bijedić nije u hapsu?
Kako petokolonasi pokusavaju narod uvjeriti da je Alija prodao Srebrenicu. Kako možeš prodati teritoriju pod zastitom UN. To je kao prodati Vijećnicu u nadrealistima. Narode ne dozvoli da ti izdajnicki botovi vrijeđaju inteligenciju.
To se javlja onaj Lipovača što je sudski presuđen za kriminal? E dokle je spao ovaj SDP nikada nisu bili gori nego sada dok je Nikšić preuzeo kormilo. Ostavi se Nikšiću SDP_a spasi partiju.
He he he pa da nije BH bloka ne bi ni bilo izbora.Dakle treba podrzati BH blok a ne one koji bi se kitili tudjim perjem
Vidkun Kvisling se covjek zvao, na kojeg me ponasanje sdp-a podsjeca 🤮
bice bice..
@SaDrineSelam Poslije.Zar svi iz podrinja moraju imati taj sindrom ekavice?Mnogo mojih frendova se ispravlja dok prica.Ima taj sindrom i lekar Sebija.
zar nije ovaj u zatvoru?
Koalicija Za Mostar pobjeđuje!
jedino se jos Zele nije kandidovao od ovih lipovaca
ja sam mislio da se muslimani dogovaraju protiv hrvata samo u džamijama
Cuj probosanske stranke, koja foluška. Ili si bosanska stranka ili nisi. Sda i sateliti su bosnjacke, a Hdz je hrvatska stranka, dje tu Bosne ima.