Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva Kriza drugovi nije vise 92'ga
Ne kontam, zaključci predsjedništva koji će i onako biti odbijeni. A da vi idmah idete na more
mlaćenje prazne slame
Halo paraziti, ovdje je kriza od 1992. a vi ste klovnovi plaćeni da tu krizu konstantno produbljujete!
Druže Bećiroviću, čim vi pominjete otrcanu frazu "očuvanje mira" 30 godina nakon agresije to ne valja. To prvo. Drugo nije bio tragični sukob u regionu, kako piše u 6 tačci tvojih zaključaka, nego AGREEESSIIJJAAA. Treće, mi trenutno imamo razvaljivanje države iznutra, a ne sa vana. Za to vi trebate da nađete rješenje, jer smo vas i izabrali kao valjda pametne. Četvrto, ništa nama ne znači to stupanje na snagu tih zaključaka.
Proglasenje RBIH, mobilizacija Armije i proglasenje GTRS okupiranim djelom RBIH.
Haha divim se ovima koji misle da je Rusija kocnicar... ko je doveo Dodika na vlast? Ko ga odrzava na vlasti? Rusija sigurno ne...
Predsjedništvo Bosne i Hercegovine iskazuje punu opredijeljenost za očuvanje mira, tolerancije, pravde, zajedničkog života, ljudskih prava i osnovnih sloboda građana i naroda Bosne i Hercegovine. Tako što jedni drugima podapinju noge.......... :-) floskula na kvadrat ........... bujrum.
.. saga se nastavlja, već je prošlo 30 godina idemo dalje..
Ovi što pozivaju na proglašenje RBiH. Pa tko vam to brani? Za to vam ne trebaju ni srbi ni hrvati. Slobodno se sami možete skupiti u Holiday Innu i bez problema proglasiti RBiH ali na prostoru kalifata. Isto tako tamo gdje srbi I hrvati žive oni će odlučivati za sebe.
Stalno ponavljati na isti način nesto i očekivati različite ishode i rezultate je glupost. Tako i oni guraju jednu te istu premisu znajući unaprijed da od toga nema nista, valjda u želji da član iz RS doživi katarzu i glasa protiv odluka skupštine entiteta iz kojeg dolazi. Sto bi rekao naš narod "džaba ste krečili".
Njušim da će sutrašnja sjednica Predsjedništva BiH proteli u jednom konstruktivnom naporu i saglnosti..po svim , za državu važnim pitanjima..! Nikad ,..nikad se to neće desiti , dok Ameri ne podvuku crtu i sankcionišu pravim sankcijama kočnićare...Do tada , agonija se nastavljaa...
zabole me tačka G
Uhljeb nad uhljebima
Pazi Željke C. Samo zvirnja ko bi je ophalio! Denise, Željko... , de osevapite se!
Denis bi radije da njega neko opali.
samo vratiti ustav Republike Bosne i Hercegovina
Vala nide veze nista ne skonta
Posto li je bostan u Bugojnu?