Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam ija mobitel.hocetel me uhapsit
Joj majku vam potkupljenu i bezmudanu hvatate ljude zbog Internet signala a dok nam milijarde naših maraka nestaju, gdje su akcize gdje su putevi, gdje su odgovorni za industrijski kisik, gdje su pravi kriminalci, gdje su ovi što su pokrali narod a predstavljaju javne funkcije, šta je ovo više, ovdje zakon stvarno samo za sirotinju vrijedi ali pazite ovo će sirotinji više izaći na usta
pa bi moglo biti plesa žestokog po javnim institucijama tužilaštvu i sudu koji su glavni krivci za raspad ove zemlje zato što su dozvolili političarima da nas kradu bez milosti i nikad ne odgovaraju, hahpsite internet signale a milijarde su nestale
Nek vas i ukine onaj vepar iz laktasa, kako vas nije sramota pokucat nekome na vrata zbog toga, a kamo li uhapsit ga. Jos malo ce pocet hapsa i serviserima mobitela sa pika, itd itd.
Krali od komšije...ja i komšo popola plaćamo i dobro nam.
harmonika moze ruter NE moze.
Trgovina "internet signala" ? Moze neko objasniti sta to znaci?
Drzavi prijeti raspad a oni ganjaju ilegalce po selima sto prodaju internet.. i trebamo se raspasti
Jel' ovo fasovo neki od IPTV-evaca?
i meni krade komsija internet :o
Neka mi novinar objasni pojam internet signal hahahahah
Od danas je TK sigurnije mjesto. Pu majlu vam, ljudi pred nosom prijete ratom i jos nazdravljaju u oredsjednistvu vi hapsite ljude sto pustaju hotspot.
E haj da i ovo cujem! Hvala na vam, popravili ste mi ovaj odvratni ponedjeljak!
jaka akcija...pfff
Opasan prestupnik
Znaci, komsija sto si imo Internet, imo si..
Krmak rusi drzavu , a oni love sicu ...