Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaredajte malo po zatvorenim prostorima: šoping centrima, samoposlugama, nargila barovima.... pustite ljude na otvorenom na miru!!!
A koga će tužiti onaj ko je nosio masku i pridržavao se mjera a dobio koronu
@gurabija78 Ljudi podržaše onog policajca što nije nosio ispravno masku, a kažnjava sa 500 KM ako maska nije preko nosa
Policija terorise narod na ulicama, a migranti terorisu narod na semaforima u ulazima u trgovacke centre. Udruzena akcija.
Treba tuziti stab i zatvoriti ih dozivotno. Brnjice su zlo koje steti a ne stiti
eto vam after affair i korona dernek
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog "pustolova" vedrana badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina o najvecem prevarantu i redikulu Balkana www.vedranlazun.com Zahvaljujem i izvinjavam se na spamovanju
Jedva cekam dan da mi drot bez maske napise kaznu za ne nosenje maske. Jebo li vas hljeb
Od tih 149 pola je tako govorilo pa dobili kazne. Ja je ne nosim ali ne idem ni u grad, sa autom do posla tamo mibne treba i kući. Kad mogu planina i miran.
500 KM?! Šta je vama jeste li vi normalni, nemam ništa protiv kazne ali nigdje se ne plaća tolika kazna, samo kod nas ovo može, uzimate harač od naroda sram vas bilo
Ne mogu nikog kaznit , samo nepotpisanu prijavu predajte na sud
Puni budzet, uhljebima 😝😝😝
Idioti, nemate problem zbog građana koji šetaju na otvorenom bez maski već zbog punih noćnih klubova SDA moćnika koji rade do jutarnjih sati uz zvuke Dajke Radodajke, Tanje Savić itd. Fuj
Neki krizni stab jaci od ustavnog suda BIH,apsurd nad apsurdima zaista...
To je mjera, pa neka sve radi i gotovo. Tako treba i u Tuzli.
taj film neces gledat sda smradu
Niko to platiti neće,pusite na sudu samo tako...
icka vam materina obezbjedite ljudima vakcine...samo punite budzet i plate sebi a nista ne poduzimate po pitanju pandemije
samo deri sarajevske parazite.nit sta rade nit su zaradili plate i penzije. samo ljustri po sarajevskim parazitima.odvojicemo se od sarajevskih munafika insala.
Ova mjera govori sve.Nemaju para da zatvore kafane i da ljudima plate pomoć te tjeraju narod da nosi maske na otvorenom da bi izgledali ozbiljno, i to samo u Sarajevu da zamažu oči strancima.
A migranti hodaju bez maski i sa cakijama.. NAJBOLJA VLADA IKAD