Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSA, SIPA hapsite rusioce drvave i drzavnosti BiH
Za međunarodnu saradnju nadležan je zamjenik ministra obrane za politiku i planiranje
Dok se Zvekan igra jeftinim kineskim dronovima igračkama i podvaljuje ih javnosti kao BH proizvod, dočim strane vojske paradiraju kroz BH gradove, turska kroz Travnik i Tuzlu, iranska revolucionarna garda starim i hezbolah Mostarom, vojska Srbije po Bratuncu i Prijedoru, Hrvatski predsjednik u Duvnu postrojava i dijeli odličja, mađari, austrijanci, francuzi furaju bez ikakve kontrole
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad bi veterani Armije RBIH dobrodosli ali vlast ih bacilu u bijedu i bolest. Morace tiktokeri pred tenkove.
Veterane ostavite na miru. Neka vam ratuju ratni profiteri.
Kakav ministar! Smijeh. Ne zna šta se dešava u sopstvenom ministarstvu. Nema šta, profesionalac i veliki radnik!
Pa vidite i sami da je Bosna podjeljena na dva dijela. Samo na papiru postoji.
KOJA SMIJURIJA OD ZEMLJE.
Pa zar niste citali clanak gdje ce koji politicar da ljetuje? Ramo je, naravno, helikopterom otisao u Tursku i uziva na plazi
Ovi sa slike nisu kadeti . Jedino ako su kadeti 50 godina stari . To neko opet obmanjuje javnost. Sve se to moze ispitati
Bosnjaci probudite se iz kome u koju vas je Trojka stavila.
Cirkus drzava sa cirkus vođama zavađaju narod da ih narod ponovno bira da se njihove zigu dobro ugriju u foteljama i naravno da je njihovom pokoljenju osigurano sve do 17. koljena!
Kakvi ste vi likovi, izbori idu... Vas sirotinju iz Federacije pojede sto se to desava a sirotinju iz Republike Srpske nasladjuje se vasom mukom a u oba slucaja i prije i poslije ovoga bicete sirotinja a vase vodje uzimaju kajmak sa vrha.
Ministar odbrane saznaje za prisustvo tudje vojske preko medija
Za ovo bi neko morao odgovarati. Ovo izaziva nacionalnu netrpeljivost i remeti mir. Organizator mora dati izjavu i razlog zbog cega. To je poremetilo bezbjednosnu situaciju.
Znaci Helez kaze jedno, ovi sa Ambasada Srbije kazu nesto drugo. Slika nam govori opet neku trecu sliku. Sad da vidimo sta ce reci Konakovic, pa da poslusamo opet drugu pricu. Tako ti je 30 godina u BiH. Samo te glava boli, nista vise drugo. Nije ni cudo da ljudi napustaju BiH. Sve je ovo poludilo, nikome ne mozes povjerovati. Narod koji voli lagati i prevarit, to je BiH. Sve dok se stanje ne promijeni, ovome narodu nema spasa.
Ramo Isak pijucka Mojito i smije se budalama... Smijao bi se i ja, što da ne.
jel Shmit ziv???
Treba proglasiti djelomičnu mobilizaciju u Federaciji BiH? Može se krenuti i od rezervnog sastava policiji, te nekih jedinica koji bi se pridodali Drugom rendžerskom puku. Vrag je odnio šalu.
Sutra Turska vojska u Srbiji