Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sve je truhlo i svaki dan negdje pukne" - jah
To je ta najbolja vlada ikad
Ocekujte da ce rekonstrukcija pruge trajati godinama, normalne drzave to urade sad pa sad, jel problem platiti radnike i firme parama naroda da se sve iskopa, postavi, asfaltira u par mjeseci, pa i da rade 3 smjene, pare su od naroda. Treba proteste organizovati, vlada 3 godine ne postoji i nista ne rade, fuj Allaha mi.
glumimo lafo neki nivo sve znamo nesto pametujemo a ubio me bog ako zimbabve nije razvijeniji od nas
Zovite onu dvojicu varioca, i nek ne štede na elektrodama.
Da vidiš šta je Vučić uradio od Beograda ma metropola prava a sve vamo "Vučić ovo ono" a Vučić ga momački ulaže.
Raja na stanicama ceka tramvaj zvani ceznja, jer nema najjednostavnijeg sastavnog dijela svake iole moderne stanice - table sa obavjestenjima. Zar je tesko poredati displeje makar na svakoj drugoj stanici? Šteta, znaš li o čemu govorim-o?
Nema kisika da se zavari, sve potrošiše u bolnicamau RS-u.
Puko kvar
i meni se ćini da je ovdje sve truhlo...... :(
GRAS _ GOMILA RASHODOVANIH AUTOBUSA SARAJEVO
Šine nisu problem, šina nema.
Varenjem otimate kiseonik pacijentima u b.luci
Rastjerati sve privatizovati nove ljude zaposliti i ljepota
Ovo danas sve rusi i sabotiraju SDA kadrovi
Sarajevo je kuta od grada. A stan 3000 m2. Katastrofa. Ko tu sve kupuje. Za zivot nula. Ja sam kupio i zivim u Lukavici. 100 puta bolje. Ima parkinga. Nema guzvu. Zdravije.
Ne znam jel pametno kupiti, ali zivjeti svakako da. Ugodnije, zdravije, povoljnije,... ljudski.
Nista novo u bosnajsckoj kasabi...Europsko gradzanski glavni grad 2021....
SDA nije valjao i u Sarajevu su pometeni. Dosla setorka, trojka i sve isto. U nekim stvarima i gore. Dosli su da poprave stanje , ne preko noci al brate ne rade nista. Totalno nezainteresovani za posao na koji su postavljeni. Opet smo najgori po kvalitetu zraka. Jel ista uradise, rekose. Ma sve raspustiti, kad je bal nek je i maskenbal.
Bravo!
Uhapsite,,Setu,,ministra
Uhapsite,,Setu,,ministra
Ovi sad sto rade ,sto su im istekli ugovori rade na crno.E cuj rade radnici sto im nisu produzili ugovor.To samo kod nas moze.