Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je suša i prije pa nije bilo redukcija, znaju svi šta je problem, ogroman skok u novim priključenjima Arapima koji dolaze preko ljeta i koji troše ogromne količine vode za bazene. Ovo je postao trajni problem, u općini koja nikad nije imala ovakvih problema.
Razlog su hiljade arapskih kuca sa bazenima koje nemaju nikakve DOZVOLE!!!!!!
Ljudi gdje vi zivite lupate komentarima Ilijas je uvijek bio grad koji je najbolje snadbjevo vodom danima rade ekipe vodostana na izgradnji novog i zamjeni starog vodovoda zamjena stari cijevi uradzeni kilometri i vode i kanalizacije a svugdje je problem velika je susa a i bezobrazni gradzani nemojte sipate bazene i zaljevat baste
Treba smjeniti odmah odgovorne, Ilijas nikad nije imao ovih problema. Vodostan najgora firma u Ilijasu.
podigli cijenu kubika vode za 40 posto prije 2 mjeseca sad je kubik vode preko 2 KM plus naplacuju mjerno mjesto itd. itd. vodostan i dalje u minusu, a ulozili 0 KM u rjesavanju problema povodom snadbjevanja vode, rezervosri od prije 100 godina i nikad nista novo nisu uradili nit ima plan da se ulaze u nove rezervoare ili trazenje izvora vode. ko je na vlasti u ilijasu odradjuju idealan posao pokradi sve poskupi i zatvori vodu.
Cuj taj fraiming, gori nego u politicara. Oni ce pomoci. Ne, vi ste odgovorni da stalno funktionise, vi ne pomazete, vi niste obavili svojbposo za koje ste dobro placeni. Vi bi trebali pred sud, nista drugo.
danima traju redukcije vode, 21.vijek.