Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji ja na UKC radim 15 godina i moram priznati da nikad gore nije bilo, jednu veš mašinu ne mogu da poprave već godinu dana pa mi svoje uniforme krvave nosimo kući i peremo a kamoli da poprave aparat za zračenje. Onaj uhljeb PDA, Kamerić, sve što ima seljadije je uhljebio, pogledajte samo način bodovanja kandidata za med sestre na zadnjem konkursu, na stranici UKC
jesi li se i ti vakcinis‘o? :P
Šta očekivati kad su doktori uglavnon sa Kalos fakulteta, a medicinsko osoblje prekvalifikovano. Ono što je vrijedilo otišlo je.
Dobro Vas je neko informisao, vjerovatno neko ko radi na pokenutom odjelu ali Vam.fali par informacija. 1. Ne kosta popravak pola miliona nego nabavka potpuno novog sistema za planiranje sa radnim stanicama za specijaliste meicinske fizike i specijaliste radijacione onkologije. 2. I da se pare obezbjede danas, ta oprema ne moze doci za 4 mjeseca jer se konfiguracija sastavlja u SADu.
Dvije godine se uležavali sad im mrsko radit.
Jeli ovo totalna cenzura.
Nije to najgore. Ima u ovom kantonu ustanova sa potpuno neispravnim aparatom tj ne radi uopste ali pacijente spajaju na aparat i kao daje se terapija.
Ma ja teško pacijentima.
Ko ce konacno ko za sto odgovarati???
Stara BH škola državnih ustanova, uništi mašine proslijedi na svoj privatluk,bilo to zdravstvo ili neka državna firma isto rade
Mirsad Kulkic ga odrzavao Mevla je to rodila
Koje duzan da kontrolise aparte ..treba da izgubi posao...drugi jedva ceka..
Hicete tako, zato i birate SDA