Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ce im isplatit i odakle??? imaju li kakav svoj fond ili traze sa biroa?
trazite da se poboljavaju uslovi i kupe aparati za pacijente!!!!! to vam je bolje
hoce i radnici iz privatnog sektor od Vlade KS da im isplate po 2.500 KM!!! ipak oni pune tak buet!!!!!!
Pa kako ce onda ovi na budzetu da dobiju pare..
U Njemackoj doktorska plata je 5000eur+, naravno mi nismo Njemacka al ljudima treba obezbjediti uslove koje zasluzuju. S obzirom na odlazak mladih doktora, na kraju cemo se ljeciti kamilicom i bijelim lukom.
Medicinska sestra ima platu +2000 KM, doktor +4000. I trai fukara pomo!!! Ima li iko vie razumijevanja i empatije prema ljudima koji ive od treine njihovih primanja a ujedno obezbjeuju plate ovim uhljebima za njihov nerad?
Odvezem rodicu u Hitnu PomoC da joj izvade krpelj, kazu imamo mi pametnija posla (Prazna im Cekaona). Rodica nije iz BIH i nema karton u Domu zdravlja. Kazem da cemo platiti uslugu, kazu sjedi i sacekaj, da bi mi portir nakon sat vremena rekao da ipak nece i da idemo. NE TREBA VAM DATI PFENING!
ugroena kategorija,uj jednokratna pomo. Jeli mene neko ovdje zahebava?!
Evo vam tukhi svakako nista ne radite setkate se po hodnicima i pushukate cigare svakih 5min. Mnogi nisu dobili tu pomoc kao i ja pa sta.
Vlada ce ucesnicima protesta obezbjediti bespaltan prevoz NOVIM tramvajima
U eri masovne korupcije, nepotizma... u eri jako loeg odnosa prema pacijentima ili u kolstvu kada djeca zavravaju sa sve veim neznanjem kole zdravstveni radnici i prosvjeta trajkuje iskljuivo za sebe i novac a ne poboljanje uslova pacijenata i skolaraca. Hvala korumpiranim sindikatima i nekompetentnoj vladi KS.
Jadovi jadni, vazda gladni para.
bolje da traze da se poboljavaju uslovi i kupe aparati u bolnicama za pacijente!!!
Prosetajte svi do Njemacke to je mudrije
hahahahah smijesno pored tolikih plata traze jos pomo