Komentari (422)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ZELENE(ILI PAK CRVENE) BERETKE, dokazali ste da niste nista bolji od če tnika!
SDA-ovci i mrtvog Cacu, koji je ubijen po nalogu njihovog vodje, a koji je ubijao po nalogu iz SDA, koriste u politicke svrhe. Prije svega da posvadjaju bivse SDA-ovce iz NiP-a sa Nasom Strankom. I sruse koaliciju u Sarajevu.
Odvratno. Kako sada da se osječaju roditelji i familija onih koje je pobio svirepo - od momaka iz MUP-a koji leže u Velikom parku??? Od civila koje je pobio??? Sram vas bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo što je odmetnik poubijao nedužne civile pa daj još pobij i policajce koji su došli da ga privedu. Sramota velika, a šta drugo očekivati od Švrakića.
Oho SDA, morel se huškati pred izbore. Ništa nije sveto, pa ni obraz časnih vojnika čije se ime blati uzdizanjem Cace, ševa i ostalog šljama koji kaljaju ime armije.
Zlocinac i tacka
Ovo sad kao iznenadjenje, a svake godine se zeleni korisnici socijale, zajedno s mladim muslimanima, izvidjačima okupe i tuguju za Cacom klošarom.
Klošari se potpisuju sa inicijalima. Što li?
Zelene beretke su formirane od strane Udbe
Sad ima zakon o zabrani veličanja ratnih zločinaca i treba ga primijeniti.
Podliježe li ovo zakonu o negiranju ratnih zločina
ja sam bio pripadnik Armije BiH,Caco nije zaslužio mjesto gdje i ostali šehidi na Kovačima,on i njegova svita napravili su dosta zločina ,pa između ostalih i ubistva na Kazanima,zajedno sa Ramizom je uzimao reket po čaršiji i kupio raju po ulici da mu kopa rovove,itd itd,treba reći da je Caco zločinac i tačka...
Zelene Beretke odale pocast Kriminalcu Sram da vas bude a prodajete omladinu koja je zivot dala za ovu drzavu...tacno sta je sa ostalim momcima koji nisu ukopani u parku a dali svoj zivot u akciji suzbijanja kriminala unutar BiH protiv tog istog...pocrkali zajedno sa njim..
Klošari sa klix.ba predvođeni sa dvojicom majoriziranih ublehaša. Fuj bagro!
Klošari sa klix.ba predvođeni sa dvojicom majoriziranih ublehaša. Fuj bagro!
Nek se stidi drzava koja daje pocast ( CACI ) pustite da vam ubije nekog clana porodice pa da vidim dali ce te tad da dajete pocast takvom kriminalcu...zasto se niko ne sjeti mladica po imenu Elvir Sabanija divrzant druge viteske brigade a bivsi suborac Zelenih Beretki koji je izgubio zivot medju ostalim mladim zivotima...Svi u vladi pocrkali...
Jesu li Ševe sklonile Cacu ?
Caco Hebibovog sina masakrirao.Odrezao mu nožem uši i nos,izvadio mu oći.Pobio nedužne ljude (naše vojne policajce)u mašinama za veš (one velike u kasarni maršalci).Zamisli tu brutalnu smrt.Sumanuti ubica,narkoman ali i na kratko na početku rata heroj.
Sklanjajte članak o promociji ovog ratnog zločinca i luđaka, kakva Patriotska Liga, ovo samo kao da se igraju inat propagande, al gluplje da ne može biti, a vi sa Klixa umjesto da ove konje ne reklamirati vi kao da dolijevate ulje na vatru.