Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj treba neko objasniti da je tamo u svojstvu Europarlamentarke iz Hrvatske a ne BiH i da je totalnl ne bitno sta neka noname politicarka iz susjedne nam Hrvatske misli o nasim Ambasadorima. Ne treba joj uopste pridavati paznju, jer je ne bitna!
Radi dzaba za BiH - ko kad je voli 😅
Kakav je VAKAT doš'o da na Zovko brigu vodi šta treba biti državni stav BiH Željana ima puno pitanja na koja trebaš odgovoriti →Odlaganje otpada na granicu BiH i nije neki dobrosusjedski gest. Voda iz Buškog jezera Imovina BiH u croatiji Presuđeni projekat Herceg Bosna Sva ova pitanja su državna pitanja AKO SE VEĆ BRINES!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubjedljivo najodvratnija gadura u EU parlamentu
Taman kad sam mislio da gluplja rvatica ne postoji od Zeljane . dodje Kristicka i pobuca mi misljenje...
Zna ona dobro da su hrvati postali od iranaca ,samo joj u glavi iran.
Zeljana jesili ga zeljna dodji da ti bosanci daju pa da se podvirujes 10 danas sta joj se desilo
Tužilaštvo bi prije svega trebalo ispitati nevjerovatan fenomen kako je Konaković prvo diplomirao 2008. a a potom ispite za 1. i 2. god. studija polagao 2012. i 2013. g. https://stav.ba/vijest/rektore-skrijelju-objasnite-javnosti-kako-ste-uspjeli-korumpirati-obescastiti-i-kriminalizirati-akademsku-zajednicu/15773
"Krišto je u svome odgovoru zanemarilo to da ambasadori nisu imenovani kako bi predstavljali i prenosili volju bilo kojeg konstitutivnog ili nekonstitutivnog naroda u Bosni i Hercegovini, nego stavove države Bosne i Hercegovine." Tko ih je imenovao u ime hrvatske kvote ambasadora da prestavljaju BiH ? HRVATSKI ĉlan koji ne prestavlja Hrvate.
Željana Zovko, my dear MILF, please, where is she available
Pa i trebaju da prenose stavive drzave , a ne naroda . VM je drzavna institucija , ne narodna i trebaju da rade i za mene, tebe, Miroljuba, Jakova . I neka da Hrvatska ambasadorsko mjesto bisnjaku u francujskoj, pa neka radi ua bosnjake . Koja glupost zeno
vec se duze vremena pitam zasto ne izbace hrvatsku iz eu, hrvtaska je jedino orjentisana i obuzeta BH koja nije u eu, njih nije briga za eu, napredak, vlastitu ekonomiju usmjerenu ka eu vec samo sta radi BH koja nijeclanica eu..na takav nacin trositi vrijeme po skupo placenim sjednicama je cista besmislica
Izgleda da gospođe ne zna da ambasador veleposlanik predstavja državu a ne svoj narod.....
Pa ima li iko od bh političara da ovima zapuši usta, ah da nemaju kad od ulizivanja Čoviću...
Pa smijeni ga ti pisuljo, nismo ni mi zadovoljini s tvojom crnokosuljaskom politikom,pa sta.
Boli Evropu ko je BiH ambasador u UN!
A koga bi ti da vidiš na tom mjestu?
PUSTI TO, ENO ČOVIĆ ODBROJAVA JOŠ 124 DANA DO IZGLASAVANJA "LEGITIMNOG PREDSTAVLJANJA" ŠTO MU JE NAJVEĆI OTPADNIK U 21. STOLJ. DRITKO ČVRSTO OBEĆAO, PA JOŠ KOJI DAN DO IZBORA HDZ VUKOJE U USTAVNI SUD, ŠTO SU TROJKAŠKI ROBOVI IZGLASALI, TE JOŠ NEKOLIKO MJESECI DO IZBORA NOVOG CIK-a PO UKUSU ČOVIĆA I DODIKA KOJEG ĆE IM NA TACNI TROJKAŠI ISPORUČITI. E TIME ĆEMO ISPUNITI ONIH 14 EU USLOVA, ALI ZA ULAZAK NE U EU NEGO U ANADOLIJU.
Ona to može kad zna da je svaka njena izgovorena riječ u EP-u zapravo naredba za trojkaške otpadnike. Zar nije Dritko nakon susreta sa njom i njenom šovinističkom bolumentom u Briselu, prijeteći izjavio: "U Briselu se priča o bošnjačkom ekstremizmu."