Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko nije znao za poraz dok je mogao biti Hrvat kog muslimani biraju, sad je već sve bliži ružnoj prošlosti politike.
@zamalopenzija bravo, a glupe bosnje n ekuze...
@zamalopenzija nemoze biti treci entitet. Mogu oni da lobiraju koliko hoce po evropi ali kao sto komsic rece borili smo se i unistili tzv HB a da je sada damo olovkom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja se vrlo rijetko javljam, medjutim ne mogu presutiti kad se pojave ovakvi dvolicnjaci u medijima. SDP prije formiranja DF-a imao je rasulo kod svog birackog tijela. Nakon formiranja DF-a ti koji su odlazili, su od SDP-A nasli su utociste u Željku i to biračko tijelo koje je otislo iz SDP-A, sada se licemjerno želi neko pripojiti opet SDP-u. Nekad se zapitam ko je ovdje LUD zar se misli da je narod toliko izhavješćen da ne može to prepoznati. Moje slutnje su se obistinile :(
Željko Komšić: Prihvatam da SDP vodi ujedinjenje ljevice i da Nikšić bude njen lider. Željko, sada si pretjerao i ko te je ovlastio da prepustiš vođstvo SDP-u? Takođe, ako misliš da je DF stranka jednog ili dva tri lica - onda odstupaj dok je još bezbolno!
Ljevicom hin! Dedera reci ti meni...
Potez koji se mora pozdraviti zbog toga sto druge opozicijske stranke ne zele udruzivanje ljevice upravo zbog toga jer ne zele prepustiti liderstvo najjacoj stranci ljevice.
prihvatam da postoji jedan bog a to je sdp prihvatam da je niksic poslanik sdp-a .... ovo je zeljkina izjava, nije moja, da ne bude zabune
Demagog,prelivoda............
Napusite se kurca obojica, skupa s Lagumdzijom ste sahranili ljevicu u BiH. Da nije bilo vas i poltrona poput vas, ne bi ni Zlatko mogo sta je radio. Slobodno se ujedinite, da je manje opcija za koje znam da necu glasati. Ako Nasa Stranka udje u to vase vrzino kolo i oni ce da umru.
Ljevicu treba ukinuti i koristiti samo desnicu
DF jedna velika podvala bosnjacima......zlatni ljiljan koji je prodao sav ugled ako ga je i imao
Ajd Komsicu majmuncino bio si 4 godine na vlasti nisi znao otici u inostranstvo i reci EU ji da Bosni treba export a ne import ili krediti za administraciju.Kredit se uzima onda kad evrop sa BiH potpise saradnju o uvzu u Evropu razlicitih proizvoda u velikim kolicinama za 10 godina unaprijed.E onda uzmes kredit pa nabavis opremu i masine za to a radne snage imas koliko hoces.To je moja nena od 80 godina rekla neki dan.
prihvatam da postoji jedan bog a to je sdp prihvatam da je niksic poslanik sdp-a ....
Pa ti Komsicu nisi normalan lik dobije s glasova stavila neke papke na visoke funkcije i izadješ iz vlasti.samo nešto brljas
Radoncic pusi kur ac
Demagoska Fronta
Ublehar..