Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove naše nacionalističke stranke zbog niske popularnosti pred Izbore su čak uspjeli da podignu huškačku tenziju na viši nivo nego čak i prije sad su uključili i EU članice PICa, a iako su svjesni da do promjena izbornog zakona neće doći, ali su namjerno sve ovo u talu odigrali, da ispadne mi jedni hoćemo da to provedemo a mi drugi ćemo braniti i tako pokupiti glasače i jedni i drugi
Ko kaze da nece biti nametanja zakona, eto vidjete ces da hoce, Smita podrzava SAD i VBR, sta ti vise treba za signal da ce doci do promjena...
Geograf Vidjet ćemo jarane vidjet ćemo, oktobar je blizu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ISTRAZITE KAKO JE MOGUCE DA SU CIJENE GORIVA OVOLIKO SKOCILO?! POZOVITE INSPEKCIJE DA RADE SVOJ POSAO, POZOVITE NA ZATVARANJE SVIH KOJI NEOPRAVDANO DIZU CIJENE!!!!!
Ipak se Erdogana dosta toga pita nije on glup koliko se govori..
Kako smo glupi najbolje govori činjenica da sva tri stada traže da im stranci ispune njihove želje ( Hrvati od USA i VB , Bošnjaci od EU koju inače nazivaju truhli zapad a Srbi od Rusije ) . Naravno , šta god došlo od stranaca proizvešče haos i raspad BiH . Samo iskreni dogovor unutar BiH može donijeti rezultat i to bez ovih što su nas uvalili u ovaj belaj .
Moraju se konačno nametnuti presude suda za ljudska prava
OIC, PIC, a BiH najvise koci OINK
Joj al ložite ovu napaćenu zemlju, skinite nam se svi s qrtza.
Drzava Republika Bosna I Hercegovina je u UN od 1992 I nikada nije prekidano clanstvo I kontinuitet je do danasnjih dana .
Gradovi koje je HDZ dao Srbima a bili su Hrvatski BOSANSKI BROD,MODRICA,BOSANSKI SAMAC,DERVENTA,SLATINA,STUDENCI,KOMUSINA,RAJSEVA,K.xVAROS. To je dio gradova sto s je HDZ dao Srbima zajedno ukupno 255 040 Hrvata.Bravo.
Koliko Čovićevih botova ovdje za nabijanje pluseva, uđeš na profil lik napiso 20 komentara dnevno kao da ih je sam Pavelić pisao... Kad nestane argumenata sve kao mi mrzimo Hrvate, islamski fundamentalisti, mudžahedini.. Govore to narodu koji je sačuvao u ratu tuđe bogomolje, koji je dočekao papu u Sarajevu, koji su najliberalniji muslimani svijeta i na kraju krajeva glasaju u dobroj mjeri za ljevičare dok su kod njih sve stranke s prefiksom H i S.
Nametnite iste zakone svuda onda i rjesena stvar.
Dana 14 .Rujna 1992 je Ustavni Sud Drzave Bosne I Hercegovine, samoproglasenu zajednicu Herceg Boosna proglasio neustavnom Znaci za 14 Dana je 30 godina kako je Hzhb NEUSTAVNA.To je za vas Her Smid.
Dole nepravda
Krčmili su građani godinama u jednu stranu...a onda je od jednom sve je krenulo od Non paper-a
NiP zna kad će i kako će nametnuti izborni zakon jer je to izdajnička stranka kojom upravlja Zagreb.
Jok eto bit ce za to da bosnjaci ne mogu birati drugima.