Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al vidi drma samo one pohlepne.
ova crvena zvijezda je do dubine od 40 km preko 40 do 80 zelena. površinski potresi nisu opasni tek na dubinama većim od 80 km nastaje - patos.
neko od bošnjaka prdekno i zamrdalo se
Stolac je uspješan koliko toliko jer dole nije jos došao SDA opanak
Mislis otkako je UZP srusio sve dzamije, pobio pola bosnjackog stanovnistva, opstruisao povratak, gdje Covic govori da je Stolac hrvatski prostor i da ce ga on tako uvijek dozivljavati, gdje ce Stepjan Boskovic iz HDZ-a nacelnik provoditi aparthejd i segregaciju ne-hrvatskog stanovnistva, gdje ce on biti i predsjednik opcinske komisije CIK-a i kandidat za nacelnika opcine u isto vrijeme. Bit ce Bosnjaka u Stocu, a krmojedi ce put Zagreba i Irske
Drma Bazniju
Sta je ovo zemljotres samo gde su hrvati jel jel ovo neki znak...
doso red i na nas
ja ga nisam osjetio🙂
Nisi ga ni osjetio?