Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zna kakve sve muke i sta je natjeralo.Ali mene brine pozadina koja se krije iza svega.Sve skupa to je jako tuzna prica!!!
Popišam se na sve one kojima je sržava kriva kada svoj život unište narkoticima i alkoholom, pa im onda svako kriv što su lumparili dok je išlo, a kad stane onda im svi krivi, yebite se paraziti.
Rasturila se drogom i sada joj čitav svijet kriv hajd što se drogirala nego i dilala našli joj 45 g spida da ti Allah da da se dozoves i ozdraviš ali nemoj druge kriviti za tvoje stanje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Necu nista komentarisati, ne daj Boze se ogrijesiti. Niko ne zna sta ga danas sutra ceka, svi mi odgajamo djecu, neko sad neko ce u buduce, tako da samo reci ne daj Boze nikome.
Komentari malo podsjećaju na stanje u Njemačkoj 30-ih godina 20. vijeka, kada su oni koji nisu "savršeni" sterilisani i ubijani ciklonom B uz podršku "arijevaca" ( to je u ovom slučaju zlatna mladež SDA). Danas Sara, sutra neko psihički bolesno dijete.. a znamo kako je to završilo..sa 55 miliona ubijenih...I tamo se pričalo pa se sa riječi prešlo na dijela..
Jadno je kad jedna majka koristi dijete da zadovolji svoj hir, svoje potrebe....
Podsjećamo, sarajevska policija je početkom 2015. godine Agić uhapsila u Vogošći, a pretresom stana koji koristi u toj sarajevskoj općini te njenog automobila, pronađeno je i oduzeto 45 grama spida, 14 paketića marihuane i kutija s hašišom. Originalni članak je do prekjuče bio na avazu. Uklonjen. Fuj!!!
A šta bi drugo ? Pa nema pritvorske jedinice za bebe !
Krize je deru...
Treba ovo Bake trazit da se preispita,njegova avlija
Nasljednja bolest je porfirija
DA SI MAKAR BACILA BOMBU NA PARLAMENT DA TE PODRZIMO
Tebi brate ide prijeava za podstrekivanje a vidimo kada si se uključio u komentare nije niko glup
Vjerovatno da ima problema i to je ocito i da drzava pted ovakvim slucajevima bukvalno zatvara oci.Puno je draze izgleda pricati o drzavnom preureduenju a goruce probleme gradzana gurati pod tepih za neku novu vlast koja dodze.Bez obzira sta je pozadina ove nesretnice bio bih puno stetniji da nas je sinoc bilo pored nje nekoliko desetina hiljada kako u SA tako i u MO i BL
Svaka cast zeni sto se bori za pravila.
Ne mogu da vjerujem da je ljudska empatija na tako niskom nivou, da ako neko nije živio baš idealno uzoran život, ne zasulužuje ni pomoć, ni empatiju, ni liječenje. Sramite se! Ova žena i eventualno njeni loši životni izbori, nikako, ali nikako, ne smiju zamagliti činjenicu koja je ovdje bitna - a to je da ljekari godinama ne mogu uspostaviti dijagnozu ovoj ženi!! Posebno što osim jednog nedorečenog članka o hapšenju, bez ikakvog epiloga, vi o njenom životu ne znate ništa.
@Una s obzirom da na prste mozes izbrojati koliko se ljudi slaze samnom, od muke bih i sama sjela na onaj trotoar ispred predsjedništva
@nita Citav problem i lezi u tome sto se posvadjala sa doktorima, sto se nije slozila sa njihovim misljenjem ma kakvo ono bilo. Jer ko se posvadja sa doktorima, taj ne zavrsi slavno. Kako moze neko znati "bolje od njih, oni su savrseni i nepogrijesivi". A sve svoje propuste, ma koliko bili kobni, zataskaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta napadate bolesnu zenu dezurni pljuvaci,nije tu bolest dobila od spida i trave,procitajte sta god,proguglajte. Podrska za zenu,nadam se da ce joj neko pomoci.
Evo citam vec od jucer i ovde i na drugim stranicama i na fb profile ove zene objave. Ali niti od stane medija, niti od strane ove zene vidim potvrde tvrdnji. Neka mediji potvrde dokazima tvrdnje da je zena ovisnik i diler narkoticima, kad objavljuju vijesti da je hapsena zbog toga. Neka gospodja, potvrdi u medijima nalaze ili bar njihov dio, koji se odnosi na nemogucnost dijagnosticiranja njene bolesti u KCUS-u. Mislim da cemo mi, obican narod, uvijek biti na strani potlacenih!
Zena je sinoc prebacena u bolnicu, vjerovatno je gore i pregledana. Ista optuzuje doktore za svoje stanje. Zbog cega doktori nisu dali zvanicno saopstenje o kakvoj se osobi radi i time zakljucili dilemu koja traje od sinoc? Ili jos uvijek nisu zakljucili o kakvoj je osobi rijec, da li se radi o bolesnoj osobi ili o ovisnici. Barem to nije tesko utvrditi !!?
@AQmega13 Iako nije bila sinoc u bolnici, mada se to pouzdano i ne zna, posjeduju njenu historiju bolesti od ranije. Mogli su dati neko saopstenje da se ne bi spekulisalo sa informacijama. Ako nista, iz razloga zbog optuzbi koje su upucene doktorima.
Pa treba KLIXU hepa kocki
PRIKAŽI ODGOVORE (2)