Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sveučilište u Zagrebu (lat. Universitas Studiorum Zagrabiensis) najstarije je sveučilište s neprekidnim djelovanjem u Hrvatskoj i među najstarijima je u Europi. Sveučilište je 2019. godine proslavilo 350 godina postojanja.
Gazi Husrev-begova medresa je jedina škola u Bosni i Hercegovini, a nema ih mnogo ni u svijetu, koja kontinuirano radi preko 480 godina.
leglo balijata i turcenja u Zenici
MashAllah
Rim, Bizant, Osmansko carstvo i Austro-ugarska su glavni krivci za sve naše nedaće, a svakako da smo i mi svi skupa doprinijeli istima 😁
I? Kakva korist od svega? Podrska feudalnom sistemu sa frustriranom osakacenom rajom i bahatim begovima i agama?! Naseljavanje Evropske BiH Arapima, Paštunima, Pakistancima, Afrikancima?!
Unistena mastadonom nikad zavrsenim Sultan Ahmedovim Kompleksom koji nikada nije zavrsen i nikada niko nije odgovarao a sada pretvoren u javni parking. Bruka i sramota zenickog medzlisa i Islamske zajednice.
@Pridrazici Iskreno ja bi volio da se sagradi na ono garaza na par spratova jer centar grada nema parkinga nigdje osim po ulici sto parkiraju.Ali da se uredi da lici na nesto a ne na gradiliste
@Pridrazici Ti si ovako jedan iznadproječno glup čovjek (ovo iznadprosječno nije ništa dobro :-))) da znaš). Samo bih te pitao, kada si već upućen u to, kolika je novca potrebno da se taj kompleks završi, i odakle ga IZ može nabaviti?
Na diplomi od ove godine piše, uspješno završeno školovanje 1442 godine😁
Ti si svoje ZLO ukopo danas, zelim ti vise pameti u buducnosti. Na hajr☝️ Moras uciti sto je to Hidzretska, a sto međunarodna godina...
A fabrike 😂🤣😂
@polat alemdar *prosječni Bošnjo* Bolje da su fabriku otvorili nego medresu
Allah mubarek olsun.