Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trt mrt smrt vs. mic po mic Aušvic. (Zumbuli, kadife i lale)
Mi Zenicani nemamo intelektualca na sceni. Ovi eksponenti su dnevnopoliticke ekspoziture sa upitnim znanjem i sposobnostima. Sam muftija je glasnogovornik sda lupeza.
Volio bih znati, da li postoji još neki narod na svijetu, osim Bošnjaka, da im institucije nose nazive okupatora?
Ne postoji
Pa imaju!Srbi i Hrvati.
objavite Zenicku rezoluciju i posaljite u skole, barem u ZE-DO kantonu, nek djeca nauce kakvi smo se borili za pravednost i u 2. svjetskom ratu, dodajte obavezno i clanak o muftiji Tuzlanskom koji je isao kod Pavelica da spasi tuzlanske Srbe od pokatolicenja i da spasi pravoslavne crkve, ucite djecu od malih nogu da nam nikad drugi nisu smetali i da smo uvijek zeljeli suzivot sa drugim, da nam drugaciji nikad nisu smetali