Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska za ministricu
Podrška za ministricu.
Puna podrska ministrici protiv kriminalne sda. Samo naprijed.
svaka cast gospođi ademaj, pokazala se kao pravi borac i veliki patriota kako sad tako i za vrijeme rata
Normalno da ima politike u svemu kad se pogani sdaovski klan rasirio ko kuga,sve to treba rastjerat!!
A ŠTA NIJE POLITIKA U BIH
Treba vama svima prof. Sebija da sredi cijeli zdravstveni sistem. Kako na klinickom doktori normalno rade, samo rad, red i sve ide.
Podrska za ministricu
Podrška za ministricu!
Odes u dom zdravlja kod stomatologa i on ti kao kaze nema materijala ali ti da svoju vizit karticu da ides kod njega privatno. Odmah ukuinuti onda zubara, ne davati im pare iz budzeta i to je to.
nema se tu sta reci SBB je za ovo kriv, ugledajte se na klinicki, nema štrajka, normalno rade
Bravo Zilha, bravo za sve zene koje su se skolovale i borile za pravdu, istinu, za ovaj napaceni narod,.. samo naprijed...
Pa i ti si zilha dosla na to mjesto politickom linijom, a ne zbog znanja i sposobnosti
Kako ova gospodja pametno zbori, svaka joj je na mjestu, jedna od rijetkih koja javno iznese istinu nadajuci se boljoj promjeni,
ZILHA TREBA OD MIRSADA CABARAVDICA DIREKTORA MEDICINE RADA