Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brišem vam zakone, da vama treba odmah bi izmjenili, e moj bože hoće li u ovoj zemlji biti išta po volji nevoljnika i siromaha. Ovi iz vrha ako im nokat nije kako treba aerodroma pravo inostranstvo.
u ovaj slucaj se nazalost ukljucila politika, i sad se pravi problem.
Samo kad se sjetim bebe koja je umrla jer nije mogla dobiti JMBG zbog politickih igrica, i niko nikaad nije odgovarao. Gdje ima volje, ima i zakona, dovedes doktora preko odluke Predsjednika i gotovoa stvar. Ponekad diktatura i nije tako losa...
treba izglasati odluku samo da se ovom momku to odobri, ako iakko moze, jer ako se izmijei zakon trgovina organima ce zazivjeti naveliko
Zašto samo njemu Zar je jedini takav slučaj? Ili je jedini slučaj koji je dobio medijsku pažnju?
Pa nek bude, što te briga kome ću ja da dam i rizikujem život to se samo mene tiče. Ovima što imaju dosta para bi podobro naplatila a siromašnim nebi.
Sada cemo vidjeti da li su politicari u sluzbi naroda jer nema covjeka koji ce reci da je postojece zakonsko rjesenje ok i da zbog takvog treba mlad covjek da izgubi zivot.
Ogromna vecina politicara ima djecu i makar iz tog ugla treba da reaguju.. Ako puste da se ovako mladom decku ugasi zivot zbog nereagovanja politicara onda smo u ozbiljnom problemu kao drustvo. Decko glavu gore ipak mislim da ima jos ljudskosti u nama i da ces biti dobro.