Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S R E T N O 💪srce ,ruke,lopata mbraleeeeeee ale ale Dragi rudari pozdravlja vas dzedaj kale
Ti ljudi rizikuju zdravlje 365 dana u godini. Ako oni nisu heroji nije niko. Kapa do poda
Njemačka u sljedećih 10 godina zatvara sve rudnike... Taj posao nije human niti rentabilan, po meni treba iči prema postepenom gašenju rudnika. O tome da li je malo plaćen ili nije neka odluči tržište, ja bih sve privatizovao, javna preduzeca su leglo kriminala korupcije nepotizma. Rudare niko ne tjera u jamu nego rade za platu, mogu dati otkaz i naći bolji posao, da je toliko loše ne bi rudari kupovali ta radna mjesta i to svojoj djeci, pa i djecu šalju u jamu.
Dzabe vam sva ova prica kaze Ursula prioriteti bez obzira na pandemiju ostaju dekarbonizacija i digitalizacije. Ljubitelji cumura kakvi su vam planovi?
Ne vidim da iko napusta rudnik...sivare cekaju!!!
@dzoniKazeDaSeBoji ma pusti ba šuplje, ti istibrzdari kupuu radna mjesta u svojoj djeci u rudnicima, tolilonje loše
Rudari uvijek rizikuju zdravlje ne samo u doba famozne korone.
cuj kako im je, zasigurno bolje nego onima sto su otkaz dobili.. jel oni placaju klix da se ponekad ovako jadaju i pricaju kako im je tesko a svakom plata oko 1400km od kako ih je preuzela elektroprivreda.. znaci inaju vecu platu nwgo njihovi monteri.. a sta rade? zalegnu malo, odspavaju, ukradu malo uglja i naravno kukaju.. dosadni ste vise s tim, stvarno to sve pozatvarat treba jer samo u jebenoj bosni postoji taj posao i mozda u nekim africkim plemenima..
@pupupu koji si ti konj
@fbUser mora da si rudar ili imas koristi od tog sto postoje..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A onda za kukaš doktori i medicinske sestre koji su dok nije bilo virusa peglali stolice (citaj neki i sada čast pojedincima) kako je plata mala. Otvori se zemljo i progutaju nas!!
prava istina je ovo kakva korona! Molekularna formula C4H10FO2P Početni simptomi nakon izlaganja sarinu su nos koji curi, stiskanje u grudima. Ubrzo nakon toga osoba ima poteškoće sa disanjem, gubi kontrolu nad tjelesnim funkcijama pa povraća i mokri. Bojni otrov Sarin!!!
Hvala vam,izdržite. Sada se vidi koliko je bitan onaj blok 7,koji su nam zamjerali iz EU...
Svaka cast rudarima,a biro rada u BiH ce u maju i junu brojati po 60,70 hiljada nezaposlenih
AKO SAM DOBAR DIO RADNOG VIJEKA PROVEO U TREZORU ZNAČI LI DA SAM I SAM RUDAR I IMAM BENEFICIRANI RADNI STAŽ???
neki dan nesta struje u kljucnom momentu i ugasi mi se pc, nazovem elektroprivredu, pitam kad ce doci struja, cujem ima ih dvojica jedan u smijehu kaze doce sutra, rekoh dotad mi posalji mamu da se imam cim zabavljati lik spusti slusalicu, to vam je elektroprivreda
@aljo83 koji si broj pozvao?
VOLIO BIH OVE NAŠE POLITIČKE SNAŠE SAMO JEDNU SMJENU POSLATI U JAMU DA BAREM NABIJU ŽULJEVE !!! A JBG I SIROTANOVIĆ JE KOPAO, A DRUG MARŠAL UŽIVAO
bravo
Uvijek oni rizikuju. Kako smo to mi društvo koje ne nadoknadi njima taj teški posao i rizik? Oni su u koncernu sa Elektroprivredom. Oni imaju platu 700 KM sa toliko teškim i opasnim radom, a radnici elektroprivrede u toplom bez ikakvog rizika imaju plaću 2500KM. Kakvo smo to mi društvo. Društvo sebičnjakovića i idiota.
svakako jedan od najtezih poslova svaka cast ovim ljudima