Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kuci bio i tebi i susjedima koji ga zele
Nece oni rat.Rat kosta.Oni du siromasni za dugorocan rat.Znaju ako pocnu rat u BiH da je to dugorocan rat.Pokusavaju drugim sredstvima da iscrpe BiH i dovedu je pred svrsen cin.Djelimicno je krivi zvanicno Sarajevo.jer dopusta ovakav Agresivni rat.Na stetu BiH.
Ne zeli on rat on je bio u ratu nego samo mu puko film i otvoreno pita. Bruku raje zna Zlatka i niko ti nece reci nijednu ruznu za njega. Dobar policajac bio a i raja prava.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Opa! Ogoli Zlatko Predsjednistvo tj Komsica, da nista nije uradio po pitanju helikoptera u Trebinju. Oho
Zlatko pricas slatko ali si nebitan zao mi je
Miletića gotovio vise ne... Lagano KM 5000 platica, strankica. On i Marjanovic. Uoči izbora izađe u medije da kaže kako ništa ne valja, pitkim jezikom. Lagano poslije petica svakog 5og u mjesecu. Laganoooo. A rad jedna tanka sredina.
Da hocete u vasim glavama izaci iz '95., makar u '96., sve bi bilo drugacije...
Srecom iz mi iz BiH saljemo samo miroljubive i dobrosusjedske poruke...
miletic, drot kome je upala kasika u med na populizmu
Smeta im sloga Srba i jedinstvo srpskog naroda.Pa neka vam smeta to je vas problem.
doba je informacija, svi smo ucesnici u prenosenju vijesti, napokon. Zlatko je ovdje rekao ono sto se vidi, Srbija tj politicko vodstvo kreira atmosferu napetosti medju narodima BIH i stupaju na scenu kao nekakvi spasioci i veliki brat za Srbe iz RS. A. Vucic je u vise navrata opisan D koristi strawman argumente, izmislja protivnike dok prica bori se njima tokom svog monologa. To su kognitivne dissonance, mentalno rasulo. Steta ko nam vodi zivote, steta i gdje ih vodi
Svu napetost u BiH kreira čaršija, sva buka i bes odatle dolaze.
Srbi i Hrvati nece gradjansku drzavu.Sto prije shvatis i prihvatis bice ti lakse.
idi i ti vise u
Razumijem ja da je ovaj covjek to rekao zato sto mu je pukao film, Ali molim sve novinare koji uzivaju da potpucavaju price o ratu da prestanu, jer dosta je narodu vise problema. Pustite omladinu nek puse sisu, nek se zabavljaju, nek si sretni. To im je bolje nego da drze pusku u ruci.
Ljudi urazumite se !Srbija ne želi rat!
Ko je lud da želi rat,pa zar ga nije bilo dosta?!
Srbi žele da sačuvaju svoj narod da živu u miru
Gdje nestadoše srbijanci?!
Niko ne želi rat!
problem kad se iskompleksiranim ljudima da medijski prostor. svima koni ga zele u kuci im bio. veliko vam Kosevo-Marakana-Maksimir idite pa tu ratujte koliko hocete vi koji ga toliko zelite .