Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je da se mi kolektivno svima izvinemo, i isplatimo ratnu odstetu u da nas protjeraju. Sve je ovo nama nasa borba dala, EU i Amerika
Bosna treba da im sudi.sve deugo je izbjegavanje pravde.
Misliš treba AiD da im sudi sa fabriciranim dokazima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamislite da je nacistička Njemačka sudila nacistima.
Njemačka i jeste sudila nacistima, nikakve kazne i propustanje. To je opšte poznato. Ko se od nacista svidio Amerikancima kao fon Braun koji je napravio NASA, nije mu ni suđeno. Amerikanci imaju zakon koji kaže da ako nekog njihovog zadrži sud za ratne zlocine, imaju pravo da bace atomsku na Hag.
nacisticka njemacka nije sudila njemackoj, nego je zapadna njemacka sudila tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahahahahaha,, oni če im jos Ordenje podijeliti!!,,,hahaha stvarno kad udješ u BiH logika prestaje,,,hahahahahaha
evropa i amerika nam je najveci dusman, kakva srbija, evropa i amerika!!
To biserni na dodaj još malo možda i po vjerujemo!!haha
Ako se nije osudilo 10 godina poslje rata sada 30 godina nakon je bezveze , Hag je trebao suditi sve predmete bez ovih naših jer naše sudije sude po nacionalnom ključnu, nitko neće osuditi optuženoga iz svog naroda ....
ne treba ni ici prema eune treba nam
Da nije Dejtona danas bi svi ratni zločinci bili osuđeni, naša tadašnja obavješanja služba RBiH AID je htjela osnovati jedinicu po uzoru na izraelski Mossad koja bi hvatala ratne zločince po Srbiji i dovodila ih u Bosnu na suđenje, ali nažalost AID je rasformiran i sada će im Srbija "suditi".
Treba je polako izbacivati iz medjunarodnih institucija, svake koja je potpisnica, dok ih ne potvrdi dijelom.
Je li Treći Rajh mogao suditi nacistima?
Sramotno je ovu sliku staviti uopće koja iritira svakog Bosnjaka
I javi se kralj tupko gosti
Sreca pa mi niko nije stradao od tih a ja bi ih sam trazio.
Na žalost ali si u pravu!!,,
To oni traze a ne Hasko tuzilastvo.
Trojaneri
posto revizija? sta kaze vucko ahbab na baklavi u Beogradu sa bookirom
morel jedna vreca za m o g b a k i r a
Ma izvršiti primopredaju države, predati ključeve trezora i tačka. Bolje sebi priznati da si glup i da ne znaš voditi državu nego se ovako mučiti. Poniženi smo, što od državnih neprijatelja, što od kojekakvih dobronamjernika i još plus od nekakve patriotske vlasti, a koja nas nigdje odvela nije.
Hoće li se Srbi i Hrvati složiti da sude svojim "herojima"