Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klima se mijenja pa su se pojavile zmije cak i u hercegovakom krsu
Pa vise ih je nego sto treba jer je zima bila topla sto je svakako posljedica globalnog zagrijavanja, sta je tu kontradiktorno
Ja imam ovakvu zivi kod mene i u cemu je problem sto spavamo zajedno
blago tebi jarane
Zmije je rajska zivotinja, gmizavac bez ruku i nogu i jedino sto ima da se odbrani je ono cega se svi boje. NE UBIJAJTE ZMIJE NIKADA.
Malo naftalina oko kuce i rijesen problem
Sad su zmijogasci
Zima topla sve u zemlji prezivjelo
Savjet, ne drzite otvorena vrata i prozora kada su vam auta parkirana, pogotovo u prirodi. Koliko znam, u australiji oko kuca posipaju neku tecnost koja im smeta i tako se stite od navale gmizavaca oko posjeda
Pa vi se sad ne vakcinishite.
Zmije i vakcine... Ima logike XD
@NTB Pa bash zato sto nema.
Cuj "pojava omraenih gmazova". Valjda novinar koji je kopirao clanak (a vala i originalni novinar) trebaju da nauce da ti isti "omrazeni gmazovi" love stetocine tipa miseva i zohara. Stakore ni macke nece, jedino ti je rjesenje zmija ili da koristis otrov, a kad koristis otrov, postoji mogucnost da otrujes pola zivotinja u komsiluku.
i kaze se gmizavci
Zima topla bila . Nije ubila nita u zemlji . Komarca i zmije ko u prii
Treba ulazna vrata drzati zatvorenima...
Slaven Raguz dogmizao...
Sreca pa kod nas nema puno otrovnica
Kao da je neka neman a ne zmija. Nije mi jasno zato se ljudi ude kada vide zmiju. Nevjerojatno mi je. Jedino da je neki piton ili anakonda da pa se prui 3 metra, al ono.
Piton - jestiva zmija, okus podsjeca na piletinu!
Cernici, novinare legendo moja. CERNICI