Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E za ovo smo se Borili da nam Covjek Koji je Bio u SnSdu Dodikov Ucenik bude Ministar Federalne policije
Da bi bolje razumjeli. dohgadjaje u BiH pogledajte malteski memorandum iz 1986. Koji provodi Schmidt uz pomoc britanskih sluzbi. Raspad BiH je davno dogovoren, a sada se sve bitne poluge vlasti prebacuju u ruke Hrvata I Srba. Uskoro ce Hrvati zatraziti ulazak opcina sa vecinom ( Hrvati+ Srbi ) iz FBiH u RS. Kako ce to izgledati , pogledajte etnicku mapu BiH nakon popisa. Hrvati I Srbi su vec dogovorili razgranicenje unutar RS
Nabijem ja i malteški sporazum, i cvetković-maček sporazum, i Karađorđevski sporazum i sve njih zajedno sa mamama i tvrtkama potpisnika istih. Ovo će samo dovesti do kraja Dejtonskog sporazuma i do RBiH od Drine do Une od Save do mora. A ako se Hrvatska ne prestane igrati sa granicama BiJ, mogli bi mjenjat i granice na moru pa da bude ko u vrijeme Kotromanića, do Zadra. Nije ovo 92 i nisu ovo više zbunjeni ni iznenađeni niti Bošnjaci a ni Bosanci i Hercegovci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pripremite se. Uskoro počinje.
Gledao sam i ja. Sunce ti šta će ovo biti.
Kad sam ja jos napisao da je sva galama od Niksica i Voje prema Mileticu samonda se ovaj uhljebi. Uz njih dvoje SDP ne treba da brine za svoju buducnost jer je i nema
Mileticu danas je vazno biti podoban a ne strucan, jos do malo nije jos do malo danas je vrijeme da svak može da bude ministar svega i svačega pa čak i konobarica nam je predsjednik predsjednistva čemu se onda čuditi. Sad ce i žene koje plesu na stangi da ulaze u ministarstva.
Ministar federalne policije-SRBIN,..Ministar policije rs-SRBIN...Ministar sigurnosti...SRBIN...kad će Bošnjo biti na te tri pozicije!?
Bilo bi logično da policajac sa velikim iskustvom bude "glavni" policajac, a ne da policiju vodi npr. nastavnik tjelesnog i sl.
Vojin je dobio podrsku dijaspore, mislilo se da ce se boriti za vecu ravnopravnost nesrba u rs, u banja luci. Pusti snovi, odjednom je u Federaciji. Cirkus kom je cilj da se mnogima ogadi BiH.
Ja vjerujem da ce Mijatovic biti dobar ministar 😉
Nisu smjeli dati mup tom covjeku.previse poteza imaju koji pokazuju da su klasicni izdajnici ili je borba za fotelje kroz puke ustupke toliko uzela maha ...
Ovo sdp-u nije trebalo
Trebao je ovaj patriota i specijalac za ministra unutrasnjkh poslova!
Kad smo kod miletica jel Pjaniću porasla kosica znal se šta, poy
Trump pozvao ljude planete Zemlje - da se pomolimo Bogu.
Duboka d., Sprema ww3
U pravu si.
Vojin Mijatovic covjek kojeg je odskolovao i odhranio Milorad Dodik i onda ga ubacio Bosnjacima kao kukavicije jaje i sad dobio Federalno Ministarstvo Policije da fino Milorad Dodik i Vucic imaju informacije iz prve Ruke !
Operisan sam od politike,ali gospodin Zlatko je jedan veliki covjek,patriota i strucnjak kakvog nema na daleko!!!