Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ćemo s tvojom lažnom diplomom, Galiću?
@samo je kod Bošnjaka upitna lažna diploma. srbi i hrvati mogu imati. nema hajke na njih od strane njihovih naroda
Ovaj bojic jedino pametno i realno rješenje je rekao
Nametnuto rješenje upravo svjedoči o secesionističkim snagama i o tome sa kakvim likovima se država Bosna i Hercegovina suočava! O tome se govori i u posljednje vrijeme, a šta je krajnji rezultat znat će secesionisti u sljedećoj, odnosno u naredne 4 godine! Nemoj da brigaš, bato! ;)
moze ali necete zaposliti hrvate
Pa šta bi onda Rusija trebala ako tako razmišljamo
Zakone pod hitno mijenjati, tri godine zatvora koga nađemo da je ušao preko planina u zemlju nam, svi koji nisu ušli preko graničnog prelaza tri godine zatvora, nek ih IOM hrani po zatvorima kad može na slobodi, pogledajte Australiju kako ona to može, Mađarska, a i Austrija ima dozvoljen izlazak od sat vremena za ilegalce, a konačno rješenje je protjerati IOM iz države tad bi stala migrantska kriza jer oni je finansiraju i održavaju jer trguju ljudima i izvlače EU pare iz fondova
Granična policija štiti granični prelaz a vojska čuva granicu države. Ovako je svugdje osim u lopovskoj državi.
Tupav si, vojska se moze samo pozvati da pomogne kod nekih stvarni, tacnije vojna policija. U svakoj drzavi stiti granicna policija drzavne granice, aerodrome i luke.
Treba ministre i njihove savjetnike na granicu da čuvaju, ionako dobijaju 10 hiljada KM mjesečno a ništa ne rade, makar da hodaju kroz šumu i brane ulaz od ove ilegalne kriminalne stoke
Pa zaposlite ih
Policija lose radi svoj poso cim su dozvolili da ovoliki broj migranata ude u drzavu