Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, meni kao Bošnjaku je žao što se odnosi Hrvatske i BiH ne normalizuju, ali - mi rezervne države nemamo i ne možemo popustiti pred nasrtajima na državu i sa srpske i sa hrvatske strane. Mi taj luksuz nemamo, jer je to za nas egzistencijalno pitanje. Tako da - ako neće, ne mora.
Da,nasi djedovi su bili u ustashama
Vi kao bosnjaci uporno "zaboravljate" cinjenicu da ova drzava nije iskljucivo vasa. Na tom vasem stavu se jasno vidi ona Alijina da ste kao vi temeljni narod. Al niste. Tako da se stavovi druga dva naroda nece kreirati prema vasim zeljama i zahtjevima. Ne zivimo vise u Otomanskoj imperiji iako bi vi volili da zivimo
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Bosnjacko nametanje hrvatskog predstavnika je nasilno i diskriminirajuce. Za Bosnjake je to nebitno al ima nesto drugo. To je glup potez, koji Bosnjacima nece dati prednost ( Hrvati imaju svoje mehanizme djelovanja ) a naudit ce Bosnjacima i BiH. Takva bosnjacka politika ide na stetu naroda i drzave, i bosnjacki narod treba da se odupre tome. Bosnjacka elita povlaci poteze za unesrecivanje Bosnjaka, jer se na individualnom planu osjeca odabranom i sigurnom.
A gdje je ne dopustanje za izbor manjina, bosnjak sam i dusa me boli za njih. Dajte i manjinama 4og preedsjednika. I onda pustite preglasavanje ( a samo se ostavi mogucnost veta za vitalni nacionalni interes)
Potpuni moralni i politički fijasko, nadmenog, ne kulturnog, nepismenog i pokvarenog smrada.
Fjhh
Klima mu se u Hr pa dosao po glasove u BiH. Vec davno vidjeno nista novo
A sta ste misli drugome da birate predstavnike a u prsa da se udarate toboz nema nas boljih,idete i u konflikt sa hrvatima,mislite moze vam se a time sami sebe ogradkujete,tj tu vasu bosnicu smanjuhete na ono sto vam i pripada..
Neka burazu neki si Malo na ratio svoim ugrozenima brate pomozi mi smo te I ocekivali Kada niko nece da te po evropi slusa dodji nama uvijek bujrum
Mostar je zvanican i HR-HB.
Ako netko nije primijetio, nas gospodo izbjegava cijeli svijet...
Izbjegava jer je na djelu fašizam, kako s leva ( SR ), tako i sa desna ( HR ). Kako će Evropa pričati s nekim ko ne poštuje odluke Suda iz Haga npr., tj. na onome na čemu počiva Evropa. Valjda se i Evropa sada stidi kome dade Evropske zvjezdice na pasoše...Heh A mi Bošnje ćemo izdržat i ovo. Izdržali smo puno jače Borbe ( Banja Luka 1735, B. Dubica 1795, Kraljevinu SHS ... ).
Posvađao se sa citavim svijetom..i sa samim sobom.
kako promasena teza hambo. Milanovic ne skuplja poene kod desnicara jer mu ne trebaju trenutno. covjek je jos 2012. skontao o cemu se radi u bih i okrenuo plocu.
Ne ignoriše on "zvanično Sarajevo" već Bosnu i Hercegovinu a to radi kao loša i žalosna kopija Vučića. Ali već je malo dosadio i u Hrvatskoj pa je panika - ovo je očajnički pokušaj da prevari svoje glasače da nešto radi. U biti je došao u Hercegovinu po svojih par paketića i vraća se u Zagreb da ih na miru konzumira. Niša pametno ni značajno nije ni rekao ni uradio.Obična "skula" od čovjeka.
Stashau! Tuđmanovo dite!
Pa on i jeste format da obilazi sela, šta će u glavnom gradu države
Kriminalac, hrvatska je ovakve i zasluzila
Takozvano zvanicno Sarajevo smrdi kao nikada do sad u svakom mogucem smislu, a pogotovo politickom. Sve se usralo sto se moglo usrati. Ne zna se ko kosi a ko vodu nosi ili ko pije a ko placa. Svima je anam oni kriv za nesto. Niko, ali bukvalno niko ne radi svoj posao (politicali, organizacije, institucije,...). Sarajlije odlaze a neki novi, u neznanju, dolaze.
pravi predjsednik, hvala ti sto se boris za nas. volimo te