Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čisto i lijepo moje Sarajevo, slobodarsko.
nemojte jest grah i bice sve ok
ja onako gledam pa meni zelja bila da odem u grad da vidim kako ljudi piju kave,onaj smog mi bas nekako djelovao gradski.One gradske cure kulturne bile naspram onih mojih sa sela jezikaca..no sad je stvar drugacija,da ce bog da bude sve bolje,samo da ovi odu sa vlasti
U Sarajevu je od 80-tih godina prošlog vijeka uvijek bilo smoga i uvijek je bio zagađen zrak. Bilo je još gore nego sad, jer se skoro sve grijalo na ćumur, samo nije bilo mjerenja. I to je bilo poznato, ali nije bilo nikakve panike niti frke. Živiš gdje živiš, prihvatiš dobre i loše strane i idemo dalje. Šta sad treba? Niko preko noći tu ne može ništa promijeniti.
Ono što su ZELENOKOŠULJAŠI za TRIDESET godina UNIŠTILI, niko ni za STO GODINA neće moći POPRATITI !!! Ali hvala svima koji su zajedno sa KVAZI STRUČNJACIMA I VLADOM KS u molitvi PRIZIVALI KIŠU !!!
@ponta60 Nisam nikakav zgovornik zelenokošuljaša, ali realno, prije rata je u Sarajevu znalo biti i gore, samo se nije mjerila zagađenost. To znaju svi koji su živjeli u Sarajevu 80-tih i 90-tih godina prošlog vijeka. A da je dobro - nije.
@WillyWonka Realno je da ti je namjerno SPUŠTENA ROLETNA !!! Ko je uveo PLIN !!! Ko je uveo el. TROLEJBUSE !!! Nisu dozvoljavali DIVLJU GRADNJU, već su gradili nova URBANA NASELJA sa toplanama na PLIN !!! Navedi samo JEDNU mjeru koju su ZELENOKOŠULJAŠI proveli za ZAŠTITU životne sredine u posljednjih TRIDESET GODINA !!!
Očekuju padavine ma ćegaaa baaa, pa niko ni da prne da popravi kvalitet zraka.Ma de ti njima napuni đepove elektranama koje zagađuju 10 puta više neg europske,a tim istim će pocrkati familija zbog njihovih posranih pro aktiviteta.
Ja mislila neko srusio nebodere,pa procirkulisalo:::))))
Očistio Bakir i Komšić..metlama! A Radoncic usisivačem za njima...
Kako odlazi Fortina komunjarsko-fašistička Vlada tako se i zrak automatski čisti
@Bulevar zajedno sa @Miletom odmah uzmite svoje nalze i dobro pogledajte redoslijed terapije! Stalno nesto brkate i nd pijete na vrijeme!hajde hajde brze! Imate neke opsesije talibanima bosnjacima, aliiiiii zabiravljate jednu stvar! Rodni list se nemize promijeniti NE NE NE! TU JASNO PISE BOSNA I HERCEGOVINA pa vi crknite u svojim govnima
FGR-ovci, trkom na balkone disati! Da Bog da se nadisali!
Prodisasmo
Taman da đacima propadne zimski raspust. Bilo pet klizališta na otvorenom u doba smoga, pa se nije smjelo ići na klizanje. I sutra, kad se vraćaju u školu i klizališta demontiraju, sada oped dobar zrak.
Čisto od vlaha kakav god index bio, a to je bitno ⚜️
Jel Sarajevo gdje je nekad bilo ?