Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srusio se kd smjeha kada je cup kako je Niskic popusio za sva mjesta.
Ministar odbrane BiH, a ne zna sebe da sačuva, a da zna sačuvati državu BiH. Teški rakijaš i nasilnik, drznik, kavgadżija koji se pijan tuče po kafanama. Ima i kriminalni dosije i osuđen je zbog krivičnog djela koje je priznao da je počinio. SDP je rakijaška družina i ptimitivna sekta brz ikalvog karaktera i moralnih vrlina. Komuniisti su zlo za državu BiH i bošnjački narod.
joj jest mi žao nerke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zdravstvo nammje fenomenalno.Za jedan dan i primljen i dijagnosticiran i urađeni nalazi i operisan a i otpušten.Švarcvald bi pozavidjeo na ovome.Kada običan građanin vidi kakvu ima ovdje zdravstvenu skrb tačno mu se nigdje ne ide.
Sklonili ga da raja ga raja ne nanjusi, toliko kazu da je bazdio na rakiju kada su ga doveli...
Nije ni poćeo s poslom, odmah na bolovanje.
Pitali ga jednom koja mu je najveća želja. Zukan kaže da mi se otrezniti, pa ponovo mogu osjetiti kako se ćovjek osjeća kada se ponovno napije.
Jel' se više otreznio?
Slavio lik pa pijan slomio nogu
Ovaj je operisan od politike
Opet pravio belaj u kafani ...
Okliznuo se o bananu kod centrale SDA...
Neko mu podapeo, ali kasno.
jel se to opet negdje potuko?
Sto ga Melika ne operisa u Bugojnu
Ovakve i slične njemu kad se povrijede trpaj ih u maricu za Mostar,hebali oni svoje leglo.
Stao na korodiran exer u štali
kao su mu pjanom dali narkozu
Kafana je moja sudbina
Ipak si trebo ostat neki sitni,nebitni ministar.Ovo je golemo za tebe,sramita je da ti kao takav prestavljaš BiH,ccccc