Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Populistički govor. Nikad vam nećemo zaboraviti hajku oko akciza za autoput. Džaferović hamam po kućama išao da nas ubjeđuje kako nam to treba. Izgradit će oni autoput odmah. E, gdje su sad te pare? Jel to ono što je Fadil, kao štedio?
A novac od kartela tko će vratiti......@yilderim
Auto Autoceste FBiH vodi Hrvatska. Hrvatska firma je dobila na tenderu da se pravi idejni projekat koja je apsolutno stajala iza hrvatskog interesa da se autoput ne preusmjerava na Neum nego na Ploče kao dio koridora 5c koji nama trenutno ne treba nego isključivo hrvatskom tranzitu. Birajte SBiH i Efendića i ovome će doći kraj. Raskid ugovora odmah i početi autoput Sarajevo Tuzla, Bihać - Sanski Most, Zenica - Žepče, Sarajevo - Mostar - Neum.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klub SDA ce angažovati neutralne ekonomske stručnjake od kojih će tražiti mišljenje....Hahaha Hahaha, amidzici, tetici, sve sami stručnjaci.
Neka te botu, da ima novca, da nisu u deficitu digli bi penzije
Asima ;) hahaha
SDFA banda opet se bavi populizmom! 700 miliona je zaduzenje a vraceno je 1100 miliona dugovanja; Fadil zvani ekonomski mag je uplanio u budzet 100 miliona prihoda potrazivanja KOJA NISU JOS NI PRODATA (znaci palim rostilj a zec u sumi) Pad prihoda realnih jer je inflatorni skok stao a rashodi se povecavaju; pad izvoza realno zbog krize u Evropi itd itd. Ne prolazi vam botovanje!
Trojka i ne zna nista nego samo se zaduzivati, penzije su mi rasle dok je Novalic bio, kod Niksica slabo.
Za opce dobro, a ne za punjenje vlastitih dzepova kako ste vi radili.
Aktuelna vlast pokusava popraviti dubiozu koju je SDA krim. hobotnica napravila.. navodni suficit pri odlasku SDA gaučosa i lazni izvjestaji bi trebali biti predmet istraznih organa FBiH.. narod ne zaboravlja kiosk čija je izgradnja koštala 250.000 KM..
a tvoja stranka nas uvalila zanjih 30 godina u septicku iz koje se nikad necemo izvuci
Pare otisle dodiku a mi cemo vracati
Ne mogu da vjerujem da je ovo OK razumom obdarenom bicu! Boze Sacuvaj!
Ne placaju se porezi, korupcija i neprikladna trosenja, pa sta ocekujemo... Drzava se finanisra ili porezima ili zaduzivanjem, nema drugog nacina
A što se prepadoh otvorih Klix na fb komentari ugleda onu perikazu D.N.Shade odavno ne vidjeh takav horor.
Kad covjek slusa ovu SDA milad mogao bi se i zapitati da li je to stvarno tako? Oni su se i zaduzivali i krali da ni sami ne znaju koliko. Njima je najveci problem sto su ih za kradje poceli procesuirati!
Samo treba kojim stranim zvaničnicima je porastao bankovni račun,ovo je definitivno dokaz kako je trojka ,,nametnuta,,na vlast, skupo brate
Ja i.
Nekima je ovo smješno al brojke ne lažu, čitam da se svakodnevno Federacija zadužuje oko 5 miliona .
Gdje čitaš, u kevseru? Simpatično je koliko se trudite, kao da se sav javašluk star decenije zaboravio za dvije godine.
Koliku shtetu je Seka nanjela?!
Čekaj, Forto juče reče da se treba što više zadužiti da se kupe novi tramvaji. Koga da više slušam