Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako oni to, minder-politika.... BiH je od Ilidže do Baš čaršije, sve ostalo samo treba za glasove i porez.
Nisam znao da je 105.000 na razini statisticke greske
@Mujoooooo Tako je Mujo. sve iz Sarajeva doslo. Prva velika gorka ratna prevara, pa onda onda poslijeratna prevara, pa onda ova zadnja Bakirova prevra itd... na svaku tu prevaru su morali mostarci da se odbrane i svaka im cast na tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svi ste vi izgubljeni i nemate pojma
Žuljeviću, miran budi. Nije Bakir svetac ali ti si baš pretjerao. Šta ako Bakir sa HDZ om napravi koaliciju i u Mostaru što je logično i nije iznenanďujuće. Osim toga, ipak je SDA jača od SDP i u svakom slučaju bolja stranka jer zastupa stav većeg broja graďana BiH... Lażem li!?!
Njega i Covku pravo u KP Zenica.
Eto nek se tebe mora pitat. To onaj SDP koji je pare od akciza dao RS-u? To onaj SDP koji prodaje identitet građana? To onaj SDP koji veliča ratne zločine i izjednačava agresora i žrtvu?
Ova pogan od Izetbegovića nas namjerno ukopava i ruši svaki napredak Bosne i Hercegovine. To mu je valjda babo ostavio u amanet? Dokle ćemo zatvarati oči pred činjenicom da u njima dvojici imamo najveće neprijatelje i rušitelje države BiH? Malo, malo pa nam to pokažu, a mi uporno 30 godina žmirimo.
Karanje je nauka tako misli Izetbegovici.
Ja mislim da BH blok,u Mostaru treba postaviti uslov, kao crvenu liniju za koaliranje i HDZ-u i SDA-u.A to je da nacelnik bude Irma Baralija.Prednost da bira dati SDA-u. Nadati se da SDA voli vise da nacelnik bude Irma nego neko iz HDZ-a. ?
Bakir dobro zna da bez hrvatskih vojnih uspjeha 1995 nad srbima nikada u dejtonu ne bi vratio pola sarajeva. A vi glupavo govorite da sarajevo ne odlučuje o nićemu. Pjenite se uzalud,hrvati će zauvijek vladati hercegovinom i mostarom kao što će bošnjaci sarajevom i tuzlom
Mislite da hdz nije svjesno pustio da u izbornoj jedinici jug par malih hrvatskih stranaka uzme 800 hrvatskih glasova,tako da sda dobije jedan hdz ov mandat.
Pa vi zaista nemate pojma o čemu pišete.I do sada je u Mostaru vladala koalicija HDZ -SDA,a naravno da e tako biti i nadalje. Vrlo je malo od važnosti da li će gradonaćelnik biti Kordić ili Guzin,a po svoj prilici će biti Kordić jer je dobio najviše glasova i to je jedino pošteno. Htjeli mi to ili ne to je gotova stvar.
Mamu ti koji si ti da kazes nekome da je izgubio kompas!?
Bokir radi sta njegovi bosnjOci vole, mislim da je on istinski predstavnik njegovih glasaca 3B (bosnjak,bukva,bakir)
Nasa Stranka je idea iz Beograda da bi se podjelili Bosnjaci. Zasto sam djeluju u Federaciji?
kako lako usvajaju ovu sintagmu politicko sarajevo, a svi imaju isti najmanji zajednicki sadrzalac.
Evo jos jednog sa takmicenja Titovim stazama revolucije...ili.ke premlad? Jedinu averziju prema.politickim strankama imam jedino prema SDP...sama cinjenica da sam ih prije simpatisao sada me je stid i SRAMOTA!
Ovaj je osoba s posebnim potrebama.