Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema katastrofe koja je razornija od političkog sistema i nerada koji vlada u BiH. Mislim da nas teško šta može gore potrefiti.
Sto se poplava,klizista,pozara,vjetra...itd tice,glavni uzrok je divljacka sjeca sume... sve drugo je suplja
S ovakvim politicarima, prirodne katastrofe su nam, zaista, najmanji problem.
Mislis s narodom? Politicari su samo predstavici naroda, nista bolji i nista gori.
prirodnim katastrofama politicara i ljudi koji glasaju pogrsno eto to je prorodna katastrofa...a retardi koji dobiju glas se ne brinu jajaja
Tocno sam znao :D
Prirodnim i politickim jarane
Najveca prirodna katastrofa je dolazak nepismenih i seljacina na visoke funkcije gdje ono odluciva i sudbinama stotina hiljada gradjana BiH.
.....i ne samo prirodnim....pogubnije su ove drustvene katastrofe
Netačan navod. BiH je izložena uglavnom neprirodnim katastrofama.
HAARP
Gotovo, definitivno nam treba 100 godina kostrultivne austrijske aneksije. Da nam dovrše odbrambenu sustave od poplava, da dovrše sve što su počeli, da istrijebe korupciju i istrijebe ovaj naš mentalitet i naprave pravo društvo.
Bosni i Hercegovini je najveca katastrofa sto imaju izdajnike Bosanske srbe i Bosanske hrvate (hdz-ovce)
Nema veceg zla na Balkanu od cetnicke i ustaske sorte.
i lopovskim politicarima
I priroda diže narod na revoluciju, narod neće. Doće cunami, hoće nene mi!
Nije BiH jedina koja je izlozena prirodnim katastrofama... nego šta učiniti da se ublazi katastrofa ili bolje rečeno spriječiti katastrofu...
@STP... pokušavam reciplirati ali ne prolazi... mi ljudska bića jesmo i ostajemo najveće štetočine ove planete... uništavamo sve ispred oko sebe i dalje... mi uništavamo sami sebe.
za BiH su pogubniji sda,hdz,snsd,sds ...