Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji cirkus..... Ukinut kantone
Sace Trojka, Eno Niksic vec pise uredbu , osim najave traziti ce i odobrenje, isto kao da idu u drugu drzavu ...ups pa to oni i hoce tako da bude
@zumbul23290 E moj zumbule ovo ti je situacija kad kažu daš mu prst a on ti hoće ruku isčupat.
Ma hajde molim te, gdje da apliciramo za vizu ako hocemo da posjetimo Mostar i ljepote Hercegovine? I ima li kakva olaksica za nas iz Bosne?
Trojka pravi gresku kao i SDA u defanzivi je , moras sa njima (a zna se na koga se odnosi ) vazda ici puni gas i dva koraka pokusati biti isred, recimo u Sarajevu malo vidjeti kladionice da li su na dovoljnoj udaljenosti od vrtica skola ,... a kako je gusto naseljeno , ja vjerujem ni jedna ne bi ostala, a sve po zakonu
Gazda trojke je Covic i sasvim je onda logicno da su defanzivni
Treba opet staviti maltu na Žovnici.
Rekli sve što je normalno. Da iskominiciraju i dobiju informacije
HDZ kriminalna organizacija
rvati u hnk plasiraju u medije informacije gdje su oni i samo oni ti koji upravljaju hnk-om, sto ce reci da je to vid provokacije za bosnjacko stanovnistvo, ili mozda samo klix to zeli tako prikazati, nece nam zivot biti bolji sve dok kompetentni kadrovi (umjesto stranackih) ne dodju na direktorska mjesta u javnim kompanijama i institucijama, po uzoru na privatne firme gdje definitivno sjede kompetentni ljudi.
Martinovicu sve ti se na faci vidi
Da nije zalosno,bilo bi smijesno!!
Svjesni da na jesen gube Mostar pa zakuhavaju. Da nije bilo građanki Irme i Boške već bi to se desilo. Saberite izborne rezultate lokalnih izbora za grad Mostar pa će vam se sve reći.
dolazak obavezno obilježiti trakicama oko ruke.
Ovi stvarno sebe dozivljavaju kao neki bitan faktor
taman posla, svasta se ovdje vise dopusta i vrijeme je sve to lagano sasjeci bez puno price...
Isto kao sto se zvanicnici iz Hrvatske najavljuju drzavnom nivou. Ufurala se ova nesto :)
hahahhah! Relaksacija odnosa propala
I inspekcije da se najave kad krenu iz Sarajeva, da u Međugorju otkucaju barem 5 fiskalnih računa za dan.
Ja mislim da je trojka u sustini TROJanski konj koji je ubacen da Bošnjaci budu do zadnjeg omalovaženi. SDA mora u vlast
Zamislite da ova šaka latina, smještenih u ovom kantonu, puni budžet kao sarajevski kanton npr. i da ih ima 500 hiljada, kako bi se to diglo i vedrilo i oblačilo.