Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brza reakcija na Bosnjacki narod. A smijetel ista u bosanskom entitetu takozvanom republika srpska il njih smijete samo izjavama tuci???
Neka Šmit trajno ukine Dom naroda i neka vlada parlamentarna većina....ovoga puta bi SDA ostala bez vlasti.
SDA nije Bošnjački narod. Možete spinovati do sutra
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjac, Inzko je sve rekao. Niko nam nece pomoci, mi Europi smetamo i nikad nam nece dozvoliti da imamo drzavu bez entiteta.
Upravu je Dodik, treba Kauboja Murphya nazad u pm
goni se odakle ste dosli, mamicu vam agresorsku
SAD i OHR se pitaju samo u 23%
Šta god da bude samo da Nikšić ne bude premijer.
ŽALIĆEMO SE USTAVNOM SUDU NA OVO. OUUU NE MOŽE, KONAKOVIĆ I NIKŠIĆ GLASALI ZA HDZ VUKOJU - PADA NAM ŽALBA. ŽALIT ĆEMO SE DRŽAVNOJ VLADI. OUUU NE IDE, DALI SMO SNSD I HDZ 4. GLAS U DOMU NARODA - OVA TAČKA NE MOŽE DOĆI NI NA DNEVNI RED. ŽALIT ĆEMO SE ONDA MARFIJU, OUUU NI NE MOŽE, PREVIŠE JE LIK ZAUZET PODMIĆUJUĆI DODIKOVE ČINOVNIKE NEBILI DODIK PROGOVORIO SA NJIM.
Zašto nijedna muslimanska zemlja, čak ni nekadašnje američke zaljevske pudlice, nisu podržali sankcije protiv Rusije? Zato što im je svima pun kofer "američkog prijateljstva". Samo Bošnjo ne smije da jasno kaže da State Department radi otvoreni čin neprijateljstva i zločina prema muslimanima Bosne. A ovo svakako nije prvi put.
OVO PODRŽAĆEMO ŠMITA, U EZEPOVSKOM RIJEČNIKU GLASI: NAREDIĆEMO ŠMITU U DEBLOKADI HDZ-a I BLOKADI VEĆINE BOŠNJAČKOG NARODA!
tacno ona poruka koju Schimdt ocekuje da cuje. podrska SAD-a i moze raditi sta god pozeli.
Hvala ti boze pod okriljem države čuvaju korupciju . Znamo mi da Dodik nije lud jer u ratu gube a Srbiju vraća 30 godina Nazad .
Amerika će napraviti državu BiH al bez sda df i u budućnosti bez snsd
SDP mozete mozda ove izbore al vi ste sami sebe izbrisali iduce, mozda vam je to bio i cilj ?
SDP će podržati rušenje Bošnjaka. Bagra izdajnička, samo da dodju do fotelja
Kakav konj nas predstavlja u svijetu Boze dragi.
Zukan crven od alkohola
pa oni su 94. i napravili federaciju bih i u njoj kantone i onda još jedan kanton rs,obzirom da je taj kanton sa suprotne strane onda je entitet i sadašnja federacija postade dodatni teret narodu ili kao 11. bespotrebni kanton u samoj fbih