Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
građani su izabrali da im bude još teže
Kad se vi sjetite naroda, naroda više ovdje neće biti. Narod je opametnio i neće da radi za minimalce od 400 KM kada može tamo negdje u uređenijem društvu dobiti 8-15 puta veću.
Hvala gospodinu Zvizdicu na lijepim zeljama. Da bi se iste ostvarile, nephodno je da se pojedini sklone sa scene, da nestane nepotizma, da se smanji kriminal, da se smanji pljacka, da se poostre zakoni, a najvaznije da se pohapse odgovorni za ovako losu situaciju u zemlji. Smrt nepotizmu i svemu ostalom sto isti vuce sa sobom.
Zasluzujemo mi qurac!
Jebes li ti sta Zvizdicu osim naroda, a?
NE,NE,NE,NE GRADJANI ZASLUZUJU BAS OVO I VAS,NEMOJ DA SE SPUSTAS NA RAZINU GRADJANA
Gradjani nisu zasluzili bolje kad ste opet vi dobili najveci broj glasova.
Svako treće auto tablice D i A. To ste vi napravili i ostvarili.
Ja da Sam na tvom mjestu bi opet pobjegao u njemacku.. Vidis kakva su teska vremena smrade izdajnicki!
A ti si u toj godini imao prezime ne Zvizdić nego Pizdić. Ispao si obična Pi3da jer osim dypeta dao si i 400 mil KM manjem BIH entitetu, a koji mu naravno ne pripada. Zato jaro uzjaši i odjaši.
hvala na cestitkama......ali s vama sigurno necemo u bolji zivot !