Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zloupotreba genocida je novokomponovana odbrana neodbranjivog. Užas je gledati četnike i ustaše na čelu naroda s kojima valja živjeti. Razumijevanje koje traže oni kojima je genocid dika, nerazumno je. Pojedinci, koji ste iz naroda usmjerenih na ponižavanje Bošnjaka, ne tražite ništa dok ne budete imali realan odnos prema nama svima iz BiH.
To je samo srbima poznato... U stanju su i da sa takvim stvarima polemišu... O genocidu koji su sami počinili!!
Dobro vama dodje Srebrenica bagro mafijaska opet bi narod u rat poslali. Narod se bori za koru hljeba u ovom ludilu slozan i skroman. Ali djaba naci retorika se stalno vadi iz ladica pred izbore.
Ne znam stvarno...jedni jedno, drugi drugo, pa onda ovi jedva cekaju da na to odgovore...dovodite narod u takvo nakaradno, nadrealno, apsurdno i Boze sacuvaj stanje da ce prokleti rat doci kao odmor od svega.
jesu dosadni komentari,hem dosadni hem nemaštoviti - horror. Dosta je i bilo više klixa. Idemo dalje.
Neka priznaju genocid u Srebrenici prvo pa ce ovaj njihov zakon biti usvojen. Priznanje prvo da bi se zloupotreba pojma genocid zastitila.
Genocid je bio u Srebrenici ...
Ko vas ovo napada Klixe