Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gasi SDA
Zvizdic kreno za Camparom,a i Efendic ce izgleda uskoro!! Jel ovo vibra da se SDA partija gasi,napustaju ju je digogodisnji clanovi iz vrha,ali kavlitetni!!!! Sta vam fikro uradi kao vrhunac javasluka!!!
Ostadose bakir sebija asim genjac i softic
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Ostace samo onaj nilski konj haris zahiragic
Mediji danas kroje sudbinu kako nama tako i citavom svijetu...nije bitno vise sta je istina vec ono sto mediji kazu. Neke teme se i ne spominju a neke se stalno forsiraju
Kako je ovo glupo sjede zajedno kucni prijatelji a onda mediji poput avaza i kljixa prenose kao ko je kome sta porucio..samo sto mediji to fino upakuju
Volio bih da mi neko objasni kako može opstati stranka čiji se vrh bogati u vrijeme smrtne opasnosti za sve nas. Aspida sa KC je zavapila na sjednici vlade da se respiratori moraju nabaviti sutra do 3 sata, ineče će biti kasno. To sutra do 3 sata traje već 8 mjeseci. Aferim, ovo je Udruženi Zločinački Poduhvat.
Ima samo jedna stvar svi iz SDA koji misle da smo glasali za njih pa dobili 20 000 ili vise glasova da nisu bili u SDA nebi dobili ni 200 glasova . Eto sta je bilo sa šepićom dok je bio SDA dobivao je glasove i pozicije , A gdje je sad ..
Tvoj stranački prijatelj.
Ja ti jarana
GENJAC, HARIS TRNKA OSMO BABIĆ, HAMDIJA LAGUMDŽIĆ, TAIB DELALIĆ, NEDŽAD KOLĐO, SDA NOVO SARAJEVO STE VRH KRIMINALA, MITA, KORUPCIJE. A POVEĆI JE SPISAK JOŠ UHLJEBA.OD RATA STE UZELI VELIKE PARE. A PRVI OD PRVIH JE HARIS TRNKA. PA SAM MI LIK POKAZUJE KO JE.
Oooo obratio se obicnom narodu Zezs sa Olimpa,hahahaga,haloooo Gackoooo cujemo li se???Daj Skini nam se streberu i prosipacu supljih fraza.Dezerteru jedan sramni.Sve si zaposlio u Parlamente,tudja djeca hljeba nemaju a tvoje stan u Becu,Sarajevu,Bjelasnici,Rakovici.Odjebaus Miki Maus
Hahaaa koji BEZVEZNJAKOVIĆ !!! A kada mu je onaj ŠANER Bakir I. podmetnuo svoju HANUMU za izbore u Predsjedništvo BiH !!! Tada je to bio neviđeni PRITISAK, pa si pod tim pritiskom odustao !!! A onda je PRITISKAČ šanerskim potezom povuka HANUMU !!!
Zasto ce SDA jos erodirati? Sjecate li se kada je onaj krkan napao kamermana. Bakir ga je pravdao da je taj napao kameru a ne kamermana. Zatim Asim Sarajlic, pa se forsira onaj sedmica, pardon Osmica bez fakulteta naspram skolovanih ljudi. Sebija ulazi u utrku za clana predsjednistva ! ...Na velika vrata ulazi Fikret Prevljak... Zatim jos jedan Fikret koji je zapecatio sudbinu SDA. Da skratim, SDA se kladila na pogresne konje.
Bravo Fikro ugasio si SDA lopove
Sram da vas bude , nejedinstveni i egoisticni idioti..
Zvizdicu - izglasao si svako zlo u vidu povecanja poreza, ojadjivanja sva 3 naroda, nemas pravo se pojavljivati ovako kao najveca hinja! Mrs na smetljiste historije tamo gdje pripadas sa svojim "prijateljom"! Maknite ga sa naslovnica vise! Ako ga ijedna stranka primi - za tu stranku treba prestat glasat - jer je ovo prelivoda teska samo takva!!!
Pa odlicno brate.Osvjezi SDA svojim odlaskom.100 g sjedis tu i skupljas kajmak,sa svojim tecicima drzis i izvrsnu i zakonodavnu vlast-cisti primjer nepotizma.Bahat si i umisljen.Ufurani Gacanin.Osvjezi SDA svojim olaskom i,ostavi otvorena veata-da moze uci cist zrak poslije tebe.Odjebaus
Što nisi prije jezik razvez'o ? Zato što si bio veći POLTRON od Pljevljaka !!!! Svi ste vi šutili dok ste uzimali lopatom sad kad nema ,lajete !!!