Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traži Denise, samo si 20 godina u Parlamentima
zar je ovaj ziv
Bio i ostao ubleha godinama
Kad je propala aviokompanija. IH, sto ne bi i TV. Ionako o svemu odlucuju ambasade
PA STO NISU NA GODISNJEM NIVOU PLACALI SVOJ DUG NEGO SEBI PLATE POVECAVALI NEKA JE BELMIN SEBI FIRMU OSNOVAO I KES UZIMAO IZ KASE I PUTOVALI I SADA SE ZA GLAVU HVATAJU SMJENITI RUKOVODSVO SVO A PRVO BELMINA I SARADNIKE AKO SE NADE RIJESENJE ZA OPSTANAK BHT
Šta je se državne imovine rasprodalo dok je ovaj bio u SDA
Programska shema turske serije i dnevnik, nista kontakt emisije, reportaze ili edukativne za omladinu... i takvi nabiju milionske dugove.
Uzmeš od akciza, skupilo se dosta. Ionako svi zaboravili.
Samo Bošnjaci plaćaju RTV taksu i samo njima je struja poskupila 23,3%
Napisite korake konkretne, prijedloge, a ne treba pronaci odrzivo rjesenje. Pa za sve u zivotu treba pronaci odrzivo rjesenje. Neka Telemach, Moja TV itd. se regulisu, taksa se mora placati. Privatni i javni sektor ne mogu jedno bez drugog. Ne mogu jedni kupiti kajmak, a drugi propadati.
vidiš da mogu.
Dokaz za to nalazi u navodnom predviđanju same CIA-e da će se do 2026. godine BiH raspasti. Sukob bi nastupio nakon raspisivanja referenduma za samostalnost RS-a. Nisam u potpunosti načisto u vezi ovoga, jer smatram da se novi rat ne bi dozvolio. Mislim da ovaj slučaj ne upućuje na buduće sukobe. Ali šta vi mislite o svemu ovome?
Bio bi neki sitan sukob dok sve strane nne pohvataju svoje ek s t r e m i stt ee
E ovako mili moji. Ovaj lik Sidik Mujkanovic tvrdi kako je novi rat neizbježan i da je tu iza ugla. Povod za to, tvrdi on, jeste naoružanje zemalja regiona i uvođenje obaveznih vojnih rokova (valja napomenuti da vojni stručnjaci navode kalo to nije u svrhu pokretanja novog rata).
Zar ne bi bilo pravednije da menadzment koji je vodio instituciju tako pogresno odgovara i da im se zaplijeni imovina i otplati koliko toliko dugzasto neko sjedi na odgovorni funkciji i pravi dugove..pa davno sunde trebali rijesit funkcije i postavit sposobnije
Ko je Zvizdica poznavao ni Minhenska Brigada mu nece biti nepoznata..
Reče Denis koji je rat proveo u inostranstvu i koji je reputaciju dobio zahvaljujići SDA............kredibilitet jedna veeeeeelika 0.........klix.ba obavezna GM
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu